O noutate absoluta anuntata de Microsoft

O noutate absoluta anuntata de Microsoft

 

O noutate absoluta anuntata de Microsoft la Windows Creator Edition din New York de acum cateva zile, este Surface Studio PC, incadrat in categoria All-in-One, dar fiind cu mult deasupra tuturor device-urilor existente pana la aceasta data, practic acesta „jucand in alta liga”! Este evidenta intentia celor de la Microsift de a atrage segmentul de utilizatori ai iMac-urilor, Surface Studio PC fiind, in afara caracteristicilor tehnice de varf, si nemaipomenit de atragator ca design.

O noutate absoluta anuntata de Microsoft - Surface Studio PC

O noutate absoluta anuntata de Microsoft – Surface Studio PC

Ceea ce se remarca la prima vedere, ceea ce-l face absolut diferit de celelalte produse din aceast gama este ecranul deosebit de subtire – 12,5 mm. – si de mare – 28” – cu un raport de aspect care il aseamana cu tabletele – 2:3 – si rezolutia – 4500 x 3000 – cu 63% mai mare decat rezolutia standard UHD / 4k, compatibil cu DCI-P3, deci putand afisa continut HDR. Cireasa de pe tort este formata, de fapt, din doua cirese: prima este posibilitatea de a lucra cu sistemul in doua moduri, cu ajutorul unui stylus sau cu degetele (ca la o tableta sau smartphone) iar cealalta este un nou periferic pe nume „Surface Dial”, care este un mic cilindru multifunctional cu care se va putea lucra in aplicatiile de design si proiectare, evident ca in Windows 10. Ce si cum face acest dispozitiv? Se aplica pe ecran, sistemul de operare il recunoaste si afiseaza un meniu contextual in jurul lui. Surface Dial face parte din pachetul Surface Studio, dar va putea fi achizitionat si separat, la pretul de aproximativ 100$, sistemul complet fiind pus in vanzare la un pret de 3.000$ in versiunea de baza si 4.200$ in versiunea full.

O noutate absoluta anuntata de Microsoft - Surface Dial

O noutate absoluta anuntata de Microsoft – Surface Dial

Tot hardware-ul este aranjat cu migala in cutiuta care constituie si baza suportului display-ului si consta, in principal, dintr-un procesor Intel Core i5 sau i7 in tehnologie Skylake, grafica nVIDIA GeForce GTX 965M cu 2 GB sau GTX 980M cu 4 GB, RAM intre 8 GB si 32 GB si o unitate de stocare hibrida de 1 TB sau 2 TB, in functie de configuratia dorita.

Conectica este si ea corespunzatoare: patru porturi USB 3.0, card reader SDXC, DisplayPort, mufa Ethernet, jack audio, camera web de 5 megapixeli compatibila Windows Hello (pentru autentificare), cateva microfoane, Bluetooth, WiFi 802.11ac, dar si un modul Xbox wireless care permite atasarea a patru game-pad-uri in acelasi timp.

In set mai este inclus si un mouse (Surface Mouse), o tastatura (Surface Keyboard) si… un Surface Pen J  .

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentru a o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.