Nu vizualiza filme piratate in browser

Nu vizualiza filme piratate in browser

 

Mai toti ne uitam la filme. Mai toti ne uitam la filme piratate. Mai toti descarcam de pe „Net” filme piratate. Majoritatea de pe „torente”! Daca ai o legatura buna la internet, poti descarca fiele in format DVD destul de repede, zeci de minute. De cand au aparut televizoarele HD si Full HD, preferam filmele Matroska (.mkv) pentru ca au o calitate excelenta, desi sunt, evident, mult mai mari. Dar nu e de ajuns! Niciodata nu e de ajuns. De ce sa mai descarcam filme pe computerul propriu consumand timp, spatiu, trafic de internet cand e mult mai simplu sa le vedem direct de la sursa, prin „curgere” (streaming).

Nu vizualiza filme piratate in browser

Nu vizualiza filme piratate in browser

Din pacate, solutia este mai periculoasa decat toate, necesitand un mic plugin – care se numeste Torrents Time – (compatibil cu principalele browsere, normal: Chrome, Firefox, Internet Explorer) pe care trebuie sa-l instalezi in browser si vei avea disponibila posibilitatea de a initia o sesiune de streaming pe orice pagina de filme disponibila. Asta din cauza ca acest micut plugin nu este deloc inofensiv cum ar trebui sa fie pentru ca, „printre picatele” creaza mai multe brese de securitate, printre care si cea mai periculoasa: CORS (Cross-Origin Resource Sharing). Desi aceasta norma este utilizata de toate torentele (descarcarea informatiilor din mai multe surse), modul cum acest plugin o utilizeaza – afiseaza surselor de descarcare IP-ul tau – poate fi extrem de periculoasa in situatia in care informatiile vehiculate sunt ilegale.

Mai trebuie spus si un alt lucru foarte important: acest plugin este astfel constituit astfel incat ruleaza in permanenta, in background, chiar si atunci cand laptopul sau computerul sunt in mod „Sleep”. Mai mult, intrucat utilizeaza resursele microprocesorului, intentionat, este posibil, la un moment dat, sa il si afecteze. Deci: nu vizualiza filme piratate in browser!

Solutia care va scapa de orice griji: cumparati DVD-uri sau inchiriati de la providerul dumneavoastra de servicii de internet (gen UPC – Seenow sau RCS-RDS – Digi Online), pentru o suma modica, orice film doriti.

Daca aveti probleme cu sistemele de calcul – orice fel de probleme – va asteptam sa sunati la 0763 644 629 sau 0765 941 097 si specialistii nostri va vor impartasi din experienta si cunoștințele lor vaste, rezolvand prompt si profesionist problemele, garantat!

Intotdeauna, parerea dumneavoastra conteaza pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne comunicati parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

S-auzim numai de bine!

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.