Noutati laptop de la ACER: laptop rezistent la inundatii

Noutati laptop de la ACER: laptop rezistent la inundatii

 

Noutati de la ACER apar destul de des, fapt care sugereaza ca firma doreste sa-si consolideze locul pe piata, ultima „aparitie” fiind laptopul rezistent la lichide. Daca adaugam si faptul ca este cel mai performant laptop cu sistem de operare Chrome OS, atunci veti fi de acord ca merita sa ne ocupam putin de el.

Noutati laptop de la ACER - laptop rezistent la inundatii

Noutati laptop de la ACER – laptop rezistent la inundatii

Laptopul poarta numele de Acer Chromebook 14 for Work (interzis jucatul(!) ) si este construit in jurul unui procesor Intel de arhitectuta Skylake.

RAM-ul poate fi de 2 – 4 – 8 GB LPDDR3 si poate veni in doua variante privind rezolutia: HD (1366 x 768 pixeli) sau Full HD (1920 x 1080 pixeli). Conectivitatea va fi asigurata de modulul Wi-Fi 820.11aac 2×2 MIMO, Bluetooth 4.1 si portul USB Type-C, utilizat atat pentru transferul de date si trimiterea continutului catre un afisaj extern cat si pentru incarcare!

Caracteristicile principale, care il deosebesc de alte laptopuri abia acum urmeaza!

Prima dintre ele este cea a rezistentei la lichide, la „inundatii” cum am zis eu, evident ca in limite rezonabile, adica aproximativ 330 ml. Cum se poate asa ceva? Se poate, daca se conformeaza standardului militar MIL – STD 810G, care are norme nu numai pentru lichide ci si praf sau socuri, si  aici am ajuns la alte caracteristici deosebite: rezista la caderi da la 45 cm. dar si la greutati de 60 kg. puse deasupra! Revenind la caracteristica principala, rezistenta la apa, trebuie spus ca lichidelel „deversate” pe tastatura trec prin aceasta si, datorita constructiei interne a laptopului, sunt colectate si dirijate pentru a fi evacuate prin niste fante practicate in suprafata de jos.

Ultimele detalii foarte interesante, care va vor face sa doriti acest laptop sunt suprafata ecranului – Corning Vibrant Gorilla Glass – si autonomia absolut remarcabila: 13 ore, practic o zi intreaga de lucru + destinderea necesara!

Lansarea este prevazuta pentru luna aceasta iar pretul, iarasi o surpriza, de numai 249 euro!

 

Daca aveti probleme sau doriti informatii despre baterii de laptop, veniti la noi la Service – nu inainte de a suna la  0763 644 629 (zona Crangasi) sau 0765 941 097 (zona Dristor) – si specialistii nostri va vor consilia, competent si profesionist.

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

 

S-auzim numai de bine!

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.