Anularea expedierii unui e-mail pe Gmail

Anularea expedierii unui e-mail pe Gmail

 

Anularea expedierii unui e-mail pe Gmail - despre Gmail

Anularea expedierii unui e-mail pe Gmail – despre Gmail

Anularea expedierii unui e-mail pe Gmail, trebuie sa recunoasteti ca este o foarte utila facilitate pe care Google o pune la dispozitia utilizatorilor Google, pentru ca fiecaruia dintre noi i s-a intamplat sa expedieze, in graba, un e-mail fara „motivul” principal al trimiterii e-mail-ului: atasamentul! Da, este posibila anularea expedierii unui e-mail pe Gmail, doar ca foarte putina lume stie despre aceasta facilitate.

Mai intai trebuie sa mentionam, pentru cei care se intreaba de ce am ales tocmai Gmail pentru a demonstra aceasta facilitate, ca sunt doua motive: primul este utilizabilitatea, Gmail fiind cel mai folosit serviciu de e-mail, iar secundul, ca majoritatea celorlalte nu au implementata aceasta functie.

Anularea expedierii unui e-mail pe Gmail - Activarea optiunii UNDO SEND

Anularea expedierii unui e-mail pe Gmail – Activarea optiunii UNDO SEND

Functia aceasta interesanta a fost testata de catre Google inca din 2009, dar pana acum catva timp in urma a ramas in versiune beta.

Optiunea se activeaza destul de simplu (vezi si foto), Se face click pe „Settings”, apoi in primul tab – General – se coboara pana la „Undo Send” si se bifeaza casuta „Enable Undo Send”, iar din urmatorul rand se alege, de obicei, „Send cancellation period” la 30 secunde. Nu uitati sa dati apoi „Save Changes”! Pentru 30 de secunde mesajul nu va fi expediat ci va fi in asteptare – va fi vizibil si un buton „Undo Send” – si veti putea foarte usor sa reveniti asupra expedierii mesajului.

Dupa ce veti activa aceasta optiune pe sistemul desktop de acasa, o veti avea disponibila si pe mobil sau pe tableta, pentru ca sistemul de operare Android inca nu exista aceasta posibilitate.

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentru a o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

 

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

 

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

 

Pe maine!

 

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.