Noutati CES 2016 – cel mai bun laptop de gaming

Noutati CES 2016 – cel mai bun laptop de gaming

 

Bineinteles ca nici segmentul de gaming nu a fost neglijat la aceasta editie a CES, AORUS (brandul Gigabyte) lansand mai multe laptopuri ultraperformante, care folosesc, dupa cum prevedeam intr-un articol anterior, procesoare de ultima generatie – generatia a 6-a – Intel Skylake, iar partea grafica a fost preluata de la NVidia. Aceste noi modele au fost concepute cu intentia de a fi utilizate atat pentru gaming, cat si impreuna cu noile dispozitive ale realitatii virtuale care vor aparea in viitorul apropiat. Vom prezenta cateva caracteristici generale ale noi linii de laptopuri de gaming de la Aorus, urmand ca intr-un articol viitor sa discutam mai pe larg noutatile si imbunatatirile acestora.

 

Noutati CES 2016 - cel mai bun laptop de gaming - Aorus X3 Plus v5

Noutati CES 2016 – cel mai bun laptop de gaming – Aorus X3 Plus v5

Laptopurile prezentate la CES 2016 se in cadreaza in patru modele da baza: X3 Plus v5 (care are display de 13,9”), X5 v5 (display de 15,6”), X55 v5 si X7 Pro v5 (cu display de 17,3”) dar se stie numai ca vor fi lansate pe piata  in prima jumatate a acestui an, dar nu si pretul cu care se vor comercializa.

Evident ca fiind destinate in primul rand gamer-ilor, specificatiile vor fi si ele de top: memoria RAM va fi DDR4, tastatura va fi originala Aorus (Aorus Fusion Keyboard), Aorus Audio, Hardware Live Stream Engine, iar la capitolul conectica, va dispune de M.2 PCle Gen3, USB 3.1 tip C si HDMI 2.0. Grafica va fi, cum am spus mai sus de la nVidia si anume nou lansatul GTX 965M (care este, de fapt, o varianta imbunatatita a cip-ului GM 204 si cu pret mai mic), iar modelul  X5 va avea chiar doua GTX 965 GPU in SLI (Scalable Link Interface), astfel crescand substantial performantele, dupa cum indica unele benchmark-uri. De retinul ca aceasta tehnologie a fost dezvoltata de nVidia si este o tehnologie multi-GPU care conecteaza doua sau mai multe placi video la o singura iesire, astfel incat sa creasca puterea de procesare grafica. Performantele se vor vedea pe un display „ultimul ragnet”, adica un panou IGZO (Indium Gallium Zinc Oxide), care desi consuma mai putina energie, afiseaza pe cei 5,76 milioane de pixeli o imagine nemaipomenita cu o claritate de cristal.

 

Mai multe detalii despre cel mai bun laptop de gaming, in urmatorul articol: Cel mai puternic laptop din lume pentru gaming.

 

 

Daca aveti întrebări, neclaritati sau doriti informatii diverse, sunati la 0763 644 629 sau 0765 941 097 si specialistii nostri va vor impartasi din experienta si cunoștințele lor vaste. Sau  chiar puteti sa sugerati despre ce subiecte ar de dorit sa mai abordam, de interes general sau chiar particular, subiecte care va intereseaza si pe care le considerati importante!

 

Toate cele bune!

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.