Cel mai puternic laptop din lume pentru gaming

Cel mai puternic laptop din lume pentru gaming

 

Cel mai puternic laptop din lume pentru gaming - X3 Plus v5

Cel mai puternic laptop din lume pentru gaming este X3 Plus v5 pentru diagonala display-ului de 13,9” si X5 v5 pentru gama de 15,6”, ambele de la AORUS. Sa vedem ce aduc ele nou si ce imbunatatiri remarcabile au fost facute si care le-au propulsat pe locul intai in ierarhia laptopurilor de gaming. In acest articol vom discuta de primul dintre ele, X3 Plus v5.

Laptopul X3 nu este numai cel mai puternic laptop din lume pentru gaming ci si cel mai usor, cantareste doar 1,87 kg.! Pretul este, de asemenea, competitiv – 2199 $ si va aparea pe piata luna aceasta. Sa vedem caracteristicile care l-au propulsat pe acest loc.

 

Procesor. Noul procesor din generatia a 6-a, i7 – Intel Skylake – pe arhitectura 14 nm, este deosebit de rapid si eficient, astfel incat timpul economisit se poate folosi in joc. Acest nou procesor consuma cu 78% mai putina energie, care permite multitask-uri in conditii de siguranta, fara probleme, in fiecare zi.

 

Cel mai puternic laptop din lume pentru gaming - GTX 970M Test

Cel mai puternic laptop din lume pentru gaming – GTX 970M Test

Video. X3 este dotat cu un cip video GTX 970M (tehnologie 28  nm – Maxwell), modernizat cu cele mai noi inovatii nVidia: DSR, MFA si baterie Boost 2.0 care ii confera performante deosebite intr-un sistem de mici dimensiuni. Testele 3DMark 11 sunt graitoare (vezi foto).

 

Cel mai puternic laptop din lume pentru gaming - viteza RAM

Cel mai puternic laptop din lume pentru gaming – viteza RAM

RAM. Multasteptatul DDR4 a aparut, oficial, si este spectaculos! Este mai bun decat predecesorul sau in orice directie si este un „must have” pentru orice gamer „inrait”.Tactat la o frecventa de 2133 MHz., ruleaza jocuri la inalta rezolutie mai rapid si mai fluent decat oricare alta – 17 GB/sec. fata de 12 GB/sec (vezi foto). Nu numai atat: o singura placuta DDR4 are o capacitate de doua ori mai mare decat DDR3 – 16 GB. – si consuma mai putina energie, la numai 1,2 V., astfel incat si caldura radiata va fi mai mica.

 

Stocare. Noua generatie – revolutionara – de dispozitive de stocare, M.2 PCIe SSD, bazata pe tehnologia PCI Express SSD este ca o gura de aer proaspat pentru pasionatii de gaming, o singura unitate ajunge la 2 GB/sec. la incarcarea jocului iar pornirea computerului dureaza cat ai clipi din ochi! Beneficiile sunt cat se poate de evidente, avand in vedere ca viteza acestuia este de patru ori mai mare decat orice SSD cu SATA.

In urmatorul articol, „Cel mai puternic laptop din lume pentru gaming -2 ” vom trece in revista, atat celelalte caracteristici ale acestui uimitor laptop: display, conectica, precum si alte caracterisitici interesante pentru posesorii de laptop pentru jocuri.

 

Daca aveti întrebări, neclaritati sau doriti informatii diverse, sunati la 0763 644 629 sau 0765 941 097 si specialistii nostri va vor impartasi din experienta si cunoștințele lor vaste. Sau  chiar puteti sa sugerati despre ce subiecte ar de dorit sa mai abordam, de interes general sau chiar particular, subiecte care va intereseaza si pe care le considerati importante!

 

Toate cele bune!

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.