Noul smartphone LG prezentat la IFA 2016

Noul smartphone LG prezentat la IFA 2016 –  LG V 20

 

Noul smartphone LG prezentat la IFA 2016

Noul smartphone LG prezentat la IFA 2016 – LG V 2016

Noul smartphone LG prezentat la IFA 2016 este, in acelas timp si noul „flagship” al prestigioasei firme coreene si are, intr-adevar cateva noutati „de marca” introduse, care ii confera acest statut, chiar daca nu configuratia este cea care o ridica la acest nivel ci camera foto!

Daca o luam „la pas”, trebuie sa recunoastem ca si configuratia acestui smartphone este interesanta: microprocesor Qualcomm Snapdragon 820 (cum altfel!), RAM de 4 GB, memorie interna pentru stocare de 64 GB, care poate fi extinsa, desigur, cu un card microSD pana la 2 TB (!) si… cititor de amprenta. Display-ul este de 5,7”, cu o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli, ce-ti poti dori mai multr de la un telefon? Ei bine, o camera buna, este raspunsul, pe care l-au dat cei de la LG.

Camera principala este de 16 Mp, care preia imagini dintr-un unghi de 75 de grade, are stabilizare optica a imaginii si o focalizare rapida, care utilizeaza un algoritm care are inn vedere contrastul, phae detection si laserul. Camera destinata „selfi_urilor” este de 8 Mp, dar cu un unghi de 135 de grade, pentru a putea cuprinde cadre foarte largi.

Nici sunetul nu este lasat deoparte, noul smartphone LG prezentat la IFA 2016 – LG V20 – are un convertor digital – analog de sunet, Hi-Fi pe 32 de biti. Pentru inregistrare, s-a prevazut un filtru low-cut pentru indepartarea sunetului de fundal, inregistrarea putandu-se face la 48 kHz. LPC – 24 de biti.

Mai trebuie precizat ca este primul smartphone cu Android 7.0 Nougat preinstalat.

Constructiv, noul smartphone LG prezentat la IFA 2016 este realizat din metal si se comunica de catre constructor ca a fost testat la socuri conform standardului militar MIL-STD 810G, care presupune testarea la socuri in diverse pozitii si in diverse moduri.

Alte caracteristici: display tip IPS LCD capacitiv toutchscreen de 5,7”, cu 1440 x 2560 pixeli, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual band, DLNA, NFC, GPS with A-GPS, Glonass, USB type C, fingerprint, accelerometer, proximity, gyro, compass, color spectrum, baterie Li-Ion 3200 mAh.

Cred ca am discuta suficient de mult despre LG, si multe elte firme venind cu noutati foarte interesante, pe care le vom prezenta in articolele viitoare. Maine veti putea citi despre „Noutati ASUS prezentate la IFA 2016

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentrua o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.