Mici artificii pentru cautarea cu Google

Mici artificii pentru cautarea cu Google

 

Mici artificii pentru cautarea cu Google - Google Romania

Mici artificii pentru cautarea cu Google – Google Romania

Mici artificii pentru cautarea cu Google, pe care doar foarte putini dintre utilizatori le cunosc, diferite fundamental ce cele, ca sa zic asa, „clasice”, veti gasi in urmatoarele randuri, cu mentiunea ca, fiind specifice unei categorii de utilizatori (cititori de e-books, ascultatori de muzica, vizualizatori de clipuri etc.), vor fi folosite exclusiv de catre acestia, ceilalti ramanand fideli obisnuitelor „scurtaturi” invatate din articolele de pana acum.

Pentru inceput, sa vedem cum putem face o cautare fara nici o restrictie referitoare la locatie, adica o cautare care sa aiba in vedere tot mapamondul, fara sa excluda nici o tara, adica fara sa se limiteze la spatiul din jurul loctiei tale sau cel pe care ai intrat mai des si care a fost „retinut” de Google. Se realizeaza printr-o setare a paginii de start utilizate, in felul urmator: se adauga la sfarsitul paginii „/ncr” (ncr = no country restriction), adica https://www.google.com/ncr.

Daca te plictisesti si vrei sa te mai relaxezi cu ceva imagini de la camerele web online, poti sa tastezi in casuta de cautare Google „inurl:/view/index.shtml” si gata!

Pentru cei care doresc muzica de pe RapidShare, exista  codul +inurl:wma|mp3|ogg|wav site:rapidshare.com”.

Mici artificii pentru cautarea cu Google - Cautare e-books

Mici artificii pentru cautarea cu Google – Cautare e-books

Nici cititorii nu sunt dezavantajati in nici un fel, ei avand la dispozitie un cod cu ajutorul caruia pot sa gaseasca 1010 link-uri catre carti electronice (vezi foto), din cele mai variate domenii: „+(”index of”) +(”/ebooks”|”/book”) +(chm|pdf|zip|rar) +apache”. Daca doriti sa cautati documente .pdf sau arhive pe MegaUpload, puteti tasta “pdf|rar|zip|doc|lit site:megaupload.com”.

Se mai pot cauta fisiere upload-ate (intext:”uploads” intitle:”Index of/”) sau liste de proxy (allinurl: proxylist.txt).

Mai trebuie mentionat ca, la unele cautari, puteti primi un mesaj de genul: „Ne pare rau… dar cautarea dumnevoastra seamana cu solicitarea unui virus de calculator sau cu o aplicatie de tip spyware si, pentru a ne proteja utilizatorii, nu vom procesa cererea dumneavoastra chiar acum. Daca banuiti ca sunteti infectati cu un virus, rulati un program pentru indepartarea spyware… etc. Ne cerem scuze pentru inconvenient si speram ca ne vom vedea din nou pe Google

In speranta ca v-am fost de ajutor in cautarile dumneavoastra legitime pentru aflarea de informatii sau metode de relaxare, va invit sa cititi s iarticolele din zilele urmatoare, sigur veti gasi ceva ce va intereseaza!

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentru a o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.