Cautari diverse cu Google

Cautari diverse cu Google

 

Cautari diverse cu Google

Cautari diverse cu Google

Cautari diverse cu Google efectueaza foarte multi utilizatori de computer, unele dintre ele fiind de o maxima simplitate!

In randurile urmatoare vom mentiona si pe cele foarte simple, pe care majoritatea (dar nu toti!) le stiu.

Daca aveti nevoie de un convertor valutar, este suficient sa scrieti in casuta de cautare Google cursul pe care doriti sa il aflat, cum ar fi „1000 ron in euro” si veti primi instant aproape rezultatul: 221,924024! Evident, conversia se va face la cursul oficial, deci cel al Bancii Nationale.

Puteti converti, bineinteles, si alte unitati de masura! Spre exemplu putem converti kilograme in livre scriind pur si simplu in casuta de cautare: „1 kg in livre” iar Google va returna rezultatul corect, adica 2,20462262 livre.

Cautari diverse cu Google - Calcule aritmetice

Cautari diverse cu Google – Calcule aritmetice

Google este si un calculator de birou foarte performant, care dispune de toate functiile unui calculator stiintific, dar care poate fi cu succes utilizat si pentru calcule relativ simple (complexe pentru unii :) ), acesta cunoscand si proprietatile fundamentale ale operatiilor aritmetice (comutativitate, asociativitate, distributivitate), astfel incat, daca ii vom scrie in casuta de cautare „825 + 687 x 63”, el va executa „*25 + (687 * 63) si va afisa rezultatul corect: 44.106 (vezi foto) si nu 95.256 cum ar zice unii…

Cautari diverse cu Google - Traducere

Cautari diverse cu Google – Traducere

Nu in ultimul rand, printre aceste cautari deosebite cu Google poate fi mentionata si „cautarea unui cuvant romanesc in alta limba”, adica traducerea! Este suficient sa scrieti in casuta de cautare „translate [cuvant] into [limba]” si veti avea traducerea corecta a cestuia (vezi si foto). Daca aveti de tradus propozitii sau fraze intregi, mai eficient este sa utilizati „translate.google.ro”.

Nu putem incheia aceasta serie de articole dedicate dragului de Google fara sa punem in evidenta si cateva „trucuri” care pot fi utilizate pentru cautari speciale, cum ar fi cautarea camerelor online pe web, cautarea fisierelor upload-ate sau listele de proxi. Prin urmare, daca v-am starnit curiozitatea, ne „intalnim” in articolul „Mici artificii pentru cautarea cu Google”.

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentru a o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.