Manuale digitale de limba romana

Manuale digitale de limba romana

 

Manuale digitale de limba romana

Manuale digitale de limba romana

Dupa cum spuneam, aceste manuale digitale romanesti sunt la cele mai inalte standarde profesionale, iar „tutorele virtual” este un element nou, de mare utilitate, care foloseste curiozitatea copilului pentru a-l indruma spre elementele educationale pe care trebuie sa si le insuseasca. Dar mai sunt si alte caracteristici remarcabile ale acestor manuale! Continutul literar al manualelor este „acompaniat” de o sceneta animata care va face deliciul copilului si ii va starni curiozitatea ca nimic altceva! Exercitiile aferente textului sunt de asemenea complexe si bine structurate: expresii noi, rezumat, intriga, morala, identificare structura etc. Toate sunt pline de sunet si culoare, aceasta invatare prin jocuri usurand intelegerea si memorarea chiar a unor concepte abstracte, atractia copilului catre jocuri fiind naturala si… trainica! J Mai mult decat atat, elementele interactive au menirea de a stimula memoria, gandirea si invatarea progresiva, invatarea prin descoperire, ca si antrenarea si dezvoltarea unor comportamente si atitudini pozitive.

Sunt multiple motive pentru a opta pentru aceasta modalitate de educatie a copiilor nostri, motive atat calitative cat si „materiale”, in sensul ca sunt gratuite, accesibile deci tuturor claselor sociale! Deci, mentionam cateva motive, care in mod sigur va vor convinge ca aceste manuale digitale de limba romana sunt cel mai potrivit mod de invatare:

 

  • Din punct de vedere calitativ, este cel mai bun manual, fapt consemnat de Centrul National de Evaluare si Examinare care l-a punctat cu 48,98 pct. din 50 posibile.
  • Poate fi folosit pe orice dispozitiv: PC, tableta, telefon, Mac;
  • Daca manualul este ales si pentru scoala, se primeste si in varianta tiparita.
  • Se pot descarca variantele in format .pdf de la adresele:
  • Varianta digitala o puteti testa la
  • Un atu in plus al acestor manuale digitale de limba romana este acela ca sunt incluse mai mult de 250 de aplicatii multimedia si peste 20 de poezii si povesti audio.
  • Fiecare manual are un Caiet al Elevului – un spatiu adecvat rezolvarii distractive, usoare, a exercitiilor – care cuprinde indicatii pentru lucrul in clasa si acasa, exemple si exercitii explicate, fiind deci un instrument pretios de lucru atat pentru invatator cat si pentru elev!
  • Aceste manuale digitale de limba romana beneficiaza de suport tehnic dedicat, de materiale si materiale didactice, si de planificarea anuala a continutului didactic, dupa manual.
  • Comunitatea EduTeca de pe Facebook faciliteaza contactul dintre parinti si profesori – sunt peste 70.000 de prietenii – si prin aceasta schimbul de impresii si comentarii pe teme de educatie: https://www.facebook.com/ascendia.eduteca.

Poate ca prea multa vorba strica, cel mai convingator argument este cel pe care-l gasim singuri! Comparati aceste manuale cu altele – puteti folosi pentru aceasta site-ul Ministerului Educatiei Nationale. Va veti convinge ca tot ce v-am spus nu sunt vorbe in vant!

 

Si nu uitati: o zi in care nu ati invatat ceva, este o zi de viata pierduta!

 

S-auzim de bine!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.