Manuale alternative lansate de Samsung

Manuale alternative lansate de Samsung

 

Samsung Electronics este lider necontestat nu numai pe piata televizoarelor ci si pe piata televizoarelor Smart, chiar si in Romania, avand o pondere de 60% din total televizoare vandute! Avand in vedere caUltimele studii ne arata ca televizorul este prima alegere a utilizatorilor din Romania ca sursa de informare si de relaxare pentru familie, ci si ca romanii isi doresc din ce in ce mai mult continut educational” (Ana-Maria PASCULESCU – Head of Product Management in Consumer Electronics din Samsung Electronics Romania), ideea a venit de la sine: manuale digitale interactive, care sa poata fi accesate de pe televizoare smart productie 2014 si 1015, precum si pe tablete. „Noile manuale digitale sunt atractive,  interactive si reprezinta o modalitate noua de invatat, bazandu-se pe implicarea sporita a copiilor. Mai mult,temele pentru acasa se pot transforma intr-o activitate placuta, la care poate participa intreaga familie” – continua doamna Pasculescu.

Manuale alternative lansate de Samsung

Manuale alternative lansate de Samsung

Manualele sunt gratuite, disponibile de luna aceasta in Galaxy Apps si Smart Hub si sunt realizate in colaborare cu Ascendia Design si, bineinteles, sunt acreditate de Ministerul Industriei si Cercetarii.

 

„În spatele acestei inițiative punctuale se află un program mai vast derulat de Samsung, atât la nivel european, cât și în România, de a susține dezvoltarea și  consolidarea aptitudinilor digitale ale tinerilor. Manualele digitale pe Smart TV-uri și tablete sunt o oportunitate pentru copii și părinți de a folosi tehnologia pentru a-și dezvolta abilitățile digitale  și de a dobândi noi cunoștințe care să le fie de folos pentru meseriile viitorului”, a spus Roxana Grigorean, PR Manager în cadrul Samsung Electronics Romania.

 

Acest program educational desfasurat de Samsung a inceput acum patru ani, cu Trends of Tomorrow, o caravana educationala care a inglobat mai mult de 20.000 de tineri adolescenti si care a continuat cu patru clase digitale „Smart Classroom” iar apoi, pentru studenti, doua laboratoare „Innovation Lab”. Politica Samsung de dotare cu echipament de ultima generatie a spatiilor de invatat, de toate nivelele – scoli, licee, universitati – a fost completata si de realizarea de software educational si cursuri, oferind astfel o solutie completa pentru ca noua tehnologie sa devina parte componenta a interactiunii scolare.

 

La nivel european s-au efectuat studii referitoare la acest aspect, care au relevat ca nu este suficienta introducerea in scoli a tehnologiei ci ca acesta trebuie sustinuta si de infrastructura IT dar si de un nivel corespunzator de competente informatice.

„Manualele digitale pe Smart TV-uri și tablete sunt, deci, o oportunitate pentru copii și părinți de a folosi tehnologia pentru a-și dezvolta constant abilitățile digitale  și a dobândi noi cunoștințe care să le fie de folos în viitor”, completeaza doamna Roxana Grigorean.

 

Aceste Manuale alternative lansate de Samsung sunt o prima atingere cu invatamantul viitorului! Dupa cum se vede, viitorul nu prea mai bate la usa, intra peste noi in forta… fiti pregatiti!

 

Vorba lui Orange: Viitorul suna bine!

Vorba mea: Totul este sa sune cand trebuie!

 

Daca va intereseaza subiectul, Manuale digitale romanesti este ceea ce va trebuie, veti afla de realizarile romanilor, realizari care, nefiind “trambitate” in stil american, au trecut aproape neobservate!

 

 

 

 

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.