Laptopuri foarte bune la preturi rezonabile

Laptopuri foarte bune la preturi rezonabile

 

Laptopuri foarte bune la preturi rezonabile - ASUS R510VX-DM151D

Laptopuri foarte bune la preturi rezonabile – ASUS R510VX-DM151D

Laptopuri foarte bune la preturi rezonabile sunt cele care au caracteristici si performante peste nivelul obisnuit, care se adreseaza unui segment de piata ceva mai mic, al utilizatorilor pretentiosi sau care ruleaza aplicatii complexe, care solicita performante superioare si, implicit, componente hardware foarte fiabile si foarte performante, astfel incat sa faca fata solicitarilor prelungite si la nivelul superior al performantelor lor. Nu sunt chiar laptopuri de top, insa sunt foarte potrivite pentru lucrari de specialitate, unde este nevoie de o mare putere de calcul si de o rezolutie „normala”, de 1920 x 1080, adica Full HD, fara pretentii foarte mari referitoare la latenta.

Laptopul pe care il recomandam, la aceasta categorie de preturi – si ne referim la domeniul 3000 – 3500 lei – este Asus R510VX-DM151D, care are pretul de 3.299,99 lei la eMag si care intruneste toate cerintele detaliate mai sus, in plus, toate cele 9 review-uri ale cumparatorilor atesta calitatea ridicata a acestuia, toti acordandu-i, in unanimitate, 5 stele!

Procesorul este un Intel Core i7 6700HQ Skylake realizat in tehnologie de 14 nm., cu un cache de 6144 kB, care este tactat la 2600 MHz. / 3500 MHz. in mod boost si care are procesor HD Graphics 530 integrat, care poate fi utilizat atunci cand laptopul nu executa lucrari care solicita performante video deosebite. Pentru aceste din urma lucrari, este prevazuta o placa video foarte buna de la nVidia si anume GeForce 950M, cu 4 GB memorie GDDR5!

Pe partea de memorie RAM, laptopul de la Asus prezinta o memorie integrata de 8192 MB si un slot unde se mai pot adauga inca 8 GB de memorie DDR4 la 2133 MHz.  Display-ul este, cum altfel, cu rezolutie FHD si Anti-Glare, avand dimensiunea de 5,6”.

Stocarea se  face pe un hard disk de 1 TB la 7200 rpm.

In afara de porturile obisnuite – USB 2.0, HDMI, VGA, RJ-45 si jackaudio – mai exista si 2 porturi USB 3.0. Adica tot ce mai trebuia pentru a fi pe deplin multumiti de achizitia facuta.

Maine vom continua cu “Laptopuri excelente la preturi bune“.

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentru a o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.