Laptopuri excelente la preturi bune

Laptopuri excelente la preturi bune

 

Laptopuri excelente la preturi bune - Dell Inspiron 7559

Laptopuri excelente la preturi bune – Dell Inspiron 7559

Laptopuri excelente la preturi bune, adica intre 3500 si 4000 de lei, sunt, in mare masura foarte asemanatoare cu cele din categoria precedenta, deosebirea constand in imbunatatirea performantelor prin inlocuirea unor componente cu altele  de o mai mare performanta sau de o mai buna calitate, cum ar fi un procesor mai performant, un RAM mai mare sau mai bun, un hard disk sau un SSD mai mare sau mai rapid sau chiar un display mai mare sau fabricat intr-o tehnologie corespunzatoare consumatorilor – tinta vizati.

La aceasta categorie voi recomanda un laptop care se aseamana destul de mult ca si configuratie de cel prezentat in articolul de ieri, Asus R510VX-DM151D, deosebirea constand in placa video mai buna, nVidia GeForce GTX 960M cu 4 GB memorie GDDR5, realizat in tehnologie NVIDIA Optimus si inlocuirea hard disk-ului de 1 TB cu un SSHD tot de 1 TB dar cu 8GB NAND, suficient pentru instalarea sistemului de operare si a unor aplicatii importante , care necesita viteza mare de accesare a datelor. Doar acest SSHD costa 600 lei la eMag!

Memoria RAM inclusa este de 8GB, insa mai este un slot liber in care se mai poate adauga, la nevie, inca 8 GB.

Laptopuri excelente la preturi bune - Dell Inspiron 7559 (click pe imagine!)

Laptopuri excelente la preturi bune – Dell Inspiron 7559 (click pe imagine!)

Laptopul se numeste Dell Inspiron 7559 si se gaseste de cumparat la eMag cu 3.899,99 lei (la oferta, initial el costand cu 100 de lei mai mult!).

In afara de diferentele majore expuse mai sus, acest laptop mai are o serie de imbunatatiri care vor fi foarte apreciate de utilizatori, chiar daca sunt trecute la capitolul „imbunatatiri minore”!

In primul rand, este de mentionat sunetul cu adevarat surprinzator, datorat tehnologiei Waves MaxxAudio Pro, care este un soft profesional de procesare audio, care este combinat cu boxele Dell si subwoofer-ul integrat, care conduc la o experienta audio nemaipomenita.

Pentru cei care lucreaza sau se joaca noaptea, Dell a oferit prin acest laptop, posibilitatea de a o face fara greutate prin tastatura retroiluminata, dar si prin touchpad-ul care este sensibil la gesturi precise si rapide.

Ecranul antireflex executat in tehnologie de comutare in plan (IPS), are un unghi foarte larg de vizualizare iar rezolutia, se subantelege, nu poate fi decat Full HD (1920 x 1080).

Maine: „Laptopuri deosebite la preturi deosebite”.

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentru a o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.