Laptopuri din categoria pana in 3000 lei

Laptopuri din categoria pana in 3000 lei

 

Laptopuri din categoria pana in 3000 lei - Lenovo IdeaPad 510-15 IKB

Laptopuri din categoria pana in 3000 lei – Lenovo IdeaPad 510-15 IKB

Laptopuri din categoria pana in 3000 lei, adica laptopuri bune, de incredere, care nu te lasa in pana cand ti-e lumea mai draga, care este potrivit pentru lucrul cu aplicatii complexe sau chiar jocuri (acestea sunt aplicatii foarte complexe :) atat din punct de vedere al solicitarii procesorului cat, mai ales, din punct de vedere al performantelor cerute de la placa video si, evident, de la display) si care prezinta si o fiabilitate mai ridicata decat laptopurile din categoriile inferioare de pret.

Acest centru de divertisment sau statie de lucru, dupa caz, se numeste Lenovo IdeaPad 510-15 IKB, costa 2.999.99 lei la eMag (varianta cu SSD, varianta cu HDD 1 TB costand 2.899,99 lei) si va va oferi performante notabile in ambele ipostaze, fiind echipat cu procesor din ultima generatie – Intel Core i7 – 7500U Kaby Lake, realizat in tehnologie de 14 nm, cu 4096 kB cache si care lucreaza in mod normal la 2700 MHz. iar in regim Turbo Boost pana la 3500 MHz.

Placa video este foarte performanta – nVidia GeForce 940MX – si va va oferi, cu cei 4 GB de memorie DDR3, performante nemaipomenite in editare video sau jocuri. La aceasta va contribui, desigur, si display-ul de 15,6” realizat in tehnologie IPS, cu rezolutie FHD (1920 x 1080) si Anti – Glare. Desigur ca, pentru sarcini mai simple, se poate utiliza procesorul grafic HD Graphics 620 integrat in microprocesor!

Memoria RAM standard este de 8 GB DDR4 la 2133 MHz, insa se poate mari pana la 12 GB.

La capitolul „stocare”, laptopul Lenovo IdeaPad sta excelent, SSD-ul din dotare avand o viteza net superioara oricarui hard disk, astfel incat sistemul de operare si aplicatiile dumneavoastra „vor zburda” in voie!

Laptopul poate fi dotat si cu unitate optica, ceea ce ofera avantajul extraordinar de a-l inlocui – in caz ca nu va este de folos sau daca utilizati o unitate optica externa atunci cand aveti nevoie – cu un hard disk de 1 TB pentru stocarea fisierelor mari, filme, clipuri, fotografii…

Sunetul nu este nici el neglijat, tehnologia High Definition Audio, impreuna cu cele doua difuzoare de 2 W certificate Harman Kardon, va vor oferi un sunet de inalta calitate, clar si cristalin.

Porturile sunt cele obisnuite, cu mentiunea ca doua din cele trei porturi USB sunt de tip 3.0!

Ne vedem maine, cand vom vedea recomandarea pentru categoria de preturi 3000-3500 lei: „Laptopuri foarte bune la preturi rezonabile

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentru a o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.