Laptopuri deosebite la preturi deosebite

Laptopuri deosebite la preturi deosebite

 

Laptopuri deosebite la preturi deosebite - ASUS ROG GL752VW

Laptopuri deosebite la preturi deosebite – ASUS ROG GL752VW

Laptopuri deosebite la preturi deosebite, adica la preturi mai mari de 4000 de lei, dar nedepasind 5000, pentru ca despre asta, despre laptopuri de top, vom vorbi in articolele urmatoare, pentru ca acestea sunt laptopuri „de nisa”, laptopuri care au ca tinta grupuri stricte de utilizatori specifici si deosebiti.

Laptopurile care depasesc 4000 de lei nu sunt foarte deosebite de cele din grupa anterioara, performantele acestora datorindu-se unor eventuale SSD-uri mai mari sau HDD-uri mai rapide, memoriei mai mari  ori unei diagonale mai mari a ecranului.

Laptopul pe care-l propun la aceasta categorie este un laptop cu design inspirat din frumusetea liniilor avionului de vanatoare Stealth F22, completat cu ornamente Maya deasupra tastaturii.

Laptopul se numeste ASUS ROG GL752VW-T4015D si este destinat atat utilizatorilor care ruleaza aplicatii pretentioase din punct de vedere a performantelor grafice cat si celor care… se joaca! J

Laptopul are un display de 17,3” si, evident , are o rezolutie Full HD (1920 x 1080). Finisajul acestuia, negru mat, elimina reflexiile care te-ar putea distrage de la urmarirea atenta a imaginilor prezentate, iar unghiul larg de vizualizare, de 178 grade iti permite urmarirea afisajului din pozitii extreme!

Placa video care il utilizeaza este una dedicata, de la nVidia si anume GeForce GTX 960M cu 4 GB memorie GDDR5. Placa este realizata in tehnologie CUDA, si are implementat sistemul nVidia PhysX

Stocarea este asigurata de un hard disk ce poate fi de pana la 2 TB sau de un SSD de 256 GD – are pregatita pentru acest lucru o interfata M.2 – la alegere! Mai exista posibilitatea de a inlocui, in cazul in care ati optat pentru SSD, unitatea optica printr-un hard disk, astfel avand la dispozitie ambele moduri de stocare: SSD rapid si HDD mare!

Alte detalii caracteristice: tastatura iluminata si cu profil jos, port universal USB Type-C si un sunet de exceptie, prin intermediul tehnologiei proprii SonicMaster care ofera sunetului putere, inalta fidelitate si claritate! Mai mult, exista si aplicatia ROG AudioWizard, care genereaza cinci moduri presetate care sa multumeasca pe amatorii de jocuri.

Restul componentelor sunt la nivelul stiut, doar memoria RAM este de8 GB cu posibilitate de a fi ridicata pana la 32 GB, dupa necesitate!

Maine veti putea citi despre „Laptopuri exceptionale la preturi exceptionale

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentru a o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.