Laptop cu forma ciudata

         Laptop cu forma ciudata

 

Aproape in orice domeniu exista oameni care au o imaginatie iesita din tiparele obisnuite, care creeaza obiecte care nu seamana cu cele „normale”, cu care toata lumea s-a obisnuit, care „arata ca ceea ce este”!  Un laptop, arata… ca un laptop, nu? Ei bine, nu intotdeauna! Va vom arata, in cele ce urmeaza, cateva modele deosebit de interesante, unele chiar ciudate, de laptopuri.

 

Laptop cu forma ciudata - DreamCom Series 10

Laptop cu forma ciudata – DreamCom Series 10

Pornind de la ideea ca lucrul cu un laptop ar trebui sa fie mai comod decat este, firma DreamCom a construit un laptop cu ecranul ceva mai departe de tastatura, pentru a scrie mai usor. Din nefericire, costurile de productie ale acestui design aparte ar fi fost deosebit de mari, astfel incat laptopul a ramas in stadiul de prototip.

 

Laptop cu forma ciudata - D-Roll

Laptop cu forma ciudata – D-Roll

Laptopul D-roll este rodul imaginatiei designer-ului Hao Hua, poate fi rulat, are porturile USB plasate pe cureaua pentru transport si o camera web detasabila. Datorita functiilor deosebite ale display-ului, utilizatorul poate citi e-mail-urile chiar daca ecranul este rulat!

 

 

Laptop cu forma ciudata - Xentex Flip-Pad Voyager

Laptop cu forma ciudata – Xentex Flip-Pad Voyager

Poate cel mai deosebit si ciudat este Xentex Flip-Pad Voyager, acesta avand doua display-uri de 13,3” cere se puteau pozitiona separat, fiecare dintre ele.

 

 

 

Un laptop cu forma ciudata pentru pasionatii de chitara, are forma acesteia si chiar se sincronizeaza cu sunetele emise de corzi si afiseaza pe ecran imagini corespunzatoare. Autor: Ben Lewry.

 

Laptop cu forma ciudata

Laptop cu forma ciudata

Si Apple a dorit un laptop cu totul si cu totul deosebit, initial destinat uzului scolar dar… a iesit un aspect terifiant care nu oferea nici macar un display color! Numele lui? eMate300.

 

 

 

Laptop cu forma ciudata

Laptop cu forma ciudata

Deja celebrul Ben Heckendron, datorita laptopului Wii, a mai conceput si un laptop cu forma ciudata, foarte deosebit– l-a dus pana la 6,4 kg.! – care avea porturi USB si Wi-Fi. Toata munca a durat aproape 3 luni si a ramas si prin acest produs in istorie!

 

Laptop cu forma ciudata

Laptop cu forma ciudata

Designer-ii de la Bentley au dorit sa faca un laptop disimulat intr-o geanta eleganta, si au reusit sa faca una, dar la un pret de 20.000$ dar nu au reusit sa gaseasca si pe acei doritori sa dea atatia bani, astfel incat pierderea a fost consistenta.

 

 

Laptop cu forma ciudata - Lenovo

Laptop cu forma ciudata – Lenovo

Lenovo s-a orientat spre categoria de utilizatori care editeaza imagini, astfel  incat a suplimentat numarul de display-uri: in afara de cel principal, de 17” a mai adaugat unul, acest fapt marind destul de mult greutatea ansamblului, pana spre 5 kg., astfel concurand si la categoria celui mai greu laptop cu forma ciudata.

 

 

Laptop cu forma ciudata - Acer

Laptop cu forma ciudata – Acer

Ultimul laptop cu forma ciudata, dar nu cel din urma, vine de la Acer, a fost executat intr-un numar limitat si a fost premiat anul acesta de Computex d&i (Taiwan) si Red Dot (Germania). In afara faptului ca seamana cu un gadget SF din Star Trek, are un display tactil de 15,6”  si HD 1080p care se poate roti intr-o multitudine de pozitii, procesor Intel Core i5, hard de 500 GB si vine cu Windows 8 preinstalat.

 

 

 

Poate mai sunt si altele dar acestea au captat atentia opiniei publice careia i-au fost prezentate si sunt realizate si functionabile. Daca mai cunoasteti si alte variante de laptop cu forma ciudata, remarcabile si deosebite, frumoase dar si ciudate, sunati la 0763 644 629 sau 0765 941 097 si semnalati-ne aspectul, il vom da publicitatii pe blog pentru ca si alti pasionati de calculatoare sa la cunoasca.

 

Dar, ce ziceti de un Laptop cu display indestructibil ?

 

S-auzim de bine!

 

 

 

 

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.