Informatii utile pentru utilizare eficienta YouTube

Informatii utile pentru utilizare eficienta YouTube

 

Informatii utile pentru utilizare eficienta YouTube

Informatii utile pentru utilizare eficienta YouTube

Informatii utile pentru utilizare eficienta YouTube gasiti pe multe site-uri sau din diverse alte surse de informare, insa, ca de obicei, se intampla sa nu gasesti ce iti trebuie cand iti trebuie penrtu ca informatiile nu sunt intotdeauna sistematizate si adunate toate la un loc, astfel incat, cateodata, trebuie sa cauti in doua – trei locuri pana gasesti ceea ce doresti.

Fara a avea pretentia ca voi cuprinde absolut totul in articolele pe aceasta tema, sper ca veti gasi in ele, foarte repede si foarte clar, ceea ce cautati si ca atunci cand veti avea nevoie de vreo informatie sau cand veti avea vreo problema, veti „da fuga” pana pe blogul PC Laptop, unde veti gasi intotdeauna ceea ce va intereseaza.

Chiar daca este pe locul 3 in topul popularitatii – dupa Google si Facebook – sunt mai mult de un miliard de utilizatori care intra pe site in cautarea de informatii diverse sau continut media. Chiar daca majoritatea celor care NU utilizeaza acest site au impresia ca pe YouTube nu se gasesc decat clipuri video si muzica, aceasta impresie este total gresita, pe acest site putand fi descoperite clipuri hazlii, documentare, vloguri, reviw-uri pentru diferite echipamente, trailere de filme etc. In aceasta imensitate de informatii, daca doriti sa nu pierdeti foarte mult timp cu cautarea, trebuie sa stiti sa o faceti cum trebuie. Despre asta este vorba in acest articol: veti afla informatii utile pentru utilizare eficienta YouTube.

Vom incepe discutia cu procesul de cautare a unor clipuri si – cei care stau mult pe YouTube stiu – vom ajunge in situatia de a naviga prin foarte multe pagini de rezultate, pentru ca sistemul este destul de inprecis si rezultatele dorite se afla amestecate printre multe altele nesemnificative. De ce? Pentru ca rezultatele contin unul sau doua cuvinte dintre cele cautate si nu pe toate, cum ar trebui. Exista o solutie pentru aceasta, simpla, daca o stii! J E suficient sa tastati „allintitle” inaintea cuvintelor cautate, introduse in casuta de cautare.

Vom continua maine cu articolul „Comenzi rapide utilizate pe YouTube”.

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentru a o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.