Dispozitive miniatura pentru stocarea datelor

Dispozitive miniatura pentru stocarea datelor

 

Dispozitive miniatura pentru stocarea datelor pot fi considerate si „dispozitivele” despre care am discutat in articolul precedent, respectiv stick-urile, insa acestea sunt destul de mari ca dimensiuni fata de cardurile SD despre care este vorba in cele ce urmeaza. Acestea sunt utilizate relativ de multa vreme, atat in smartphon-uri, tablete, cat si in aparatele de fotografiat „normale”, de amator, fara pretentii. In ultimul timp insa, au aparut camere performante si pe telefoane, ca sa nu mai vorbim de tablete sau camere foto, astfel incat nu mai sunt suficiente cardurile obisnuite, care au viteza de scriere si citire relativ mica. Daca inregistrezi un clip cu un performat smartphone cu rezolutie 4k ori cu 240 de cadre pe secunda in rezolutie HD, vei observa foarte repede ca nu vei putea viziona clipul pe o tableta sau televizor, pentru ca imaginea va avea o calitate a redarii sub orice critica! J. Date fiind aceste considerente, producatorii de carduri SD au avut in vedere acest degment al utilizatorilor si au proiectat si executat carduri de calitate – a se citi „viteza” – care pot fi utilizate pe majoritatea camerelor video care filmeaza secvente de actiune, inclusiv GoPro si chiar si drone!

Dispozitive miniatura pentru stocarea datelor - microSD Action Camera UHS-I U3 Card

Dispozitive miniatura pentru stocarea datelor – microSD Action Camera UHS-I U3 Card

Vom evidentia dintre ele produsul Kingston numit „microSD Action Camera UHS-I U3”, pe care il gasiti si la noi, la eMag, spre exemplu, la numai 40 de lei! Despre el vom discuta in articolul de maine: “Carduri miniatura performante pentru stocarea datelor

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentru a o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.