Carduri miniatura performante pentru stocarea datelor

Carduri miniatura performante pentru stocarea datelor

 

Carduri miniatura performante pentru stocarea datelor - Utilizarea claselor de viteza

Carduri miniatura performante pentru stocarea datelor – Utilizarea claselor de viteza

Carduri miniatura performante pentru stocarea datelor sunt produse de multe companii – Kingston, Sandisk, Lexar, Toshiba, Samsung, Fujifilm, Sony, Hama, Adata, Verbatim, PNY etc. – insa doar cateva au reusit sa se impuna pe piata cardurilor de mare viteza, destinate, in cele mai multe dintre cazuri, profesionistilor sau utilizatorilor care au nevoie de un suport pe cat de mic pe atat de mare ca viteza, in general pentru stocarea si redarea direct de pe card a continutului media.

Dupa cum am specificat in articolul de ieri, Kingston este una din firmele cu cele mai bune produse de acest gen – garantia pe viata oferita contribuie din plin la acest renume – ultimele produse, din seria U3 (Speed Class 3) avand performante crescute, suficiente pentru orice filmare de actiune in viteza, putand fi utilizat atat pe camerele video de actiune GoPro cat si pe drone!

Carduri miniatura performante pentru stocarea datelor - microSD Action Camera UHS-I U3

Carduri miniatura performante pentru stocarea datelor – microSD Action Camera UHS-I U3

Cardul „microSD Action Camera UHS-I U3” (UHS – Ultra High Speed bus, U3 – Speed Class 3) de la Kingston, produs in trei variante de capacitate – 16 GB, 32 GB si 64 GB – are viteza de scriere de 45 MB / sec. si 90 MB la citire, ceea ce il face indicat chiar pentru filmari cu 4k sau cu 240 cadre / sec., la rezolutie HD. Continutul lui, prin intermediul unui adaptor pentru carduri SD, poate fi vizionat direct pe un televizor, pe o tableta sau laptop, in general pe orice dispozitiv capabil sa redea un continut media.

Protectia este si ea la cele mai inalte cote, cardul fiind rezistent la socuri, la variatii ale temperaturii, la apa si la radiatii X ! Detaliind, rezistenta la socuri a fost testata cu ajutorul standardului militar MIL-STD-883H, METHOD 2002.5, protectia la apa este certificata de IEC / EN 60529 IPX7 (protectie la apa adanca de 1 m. timp de 30 minute), protectia la radiatii X este conforma certificatului ISO 7816-1 (protectie impotriva 0,1 Gy radiatii X pe amandoua fete), iar temperatura suportata este in domeniul -25 0C la 85 0C.

Maine vom vedea si „Alte carduri miniatura de mare viteza”.

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentru a o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.