Dezmembrari laptop

         Dezmembrari laptop

 

Dezmembrari laptop

Dezmembrari laptop

Va întrebați, probabil, de ce ar trebui sa va intereseze despre dezmembrari laptop. Din cel puțin doua motive: pentru ca este foarte posibil sa ajungeți în situația să se defecteze laptopul și pentru ca, periodic, acesta trebuie curățat și asta nu se poate face fără a-l desface în bucăți!

Defectarea laptopului, aproape întotdeauna, are loc exact atunci când ai mai multă nevoie de el și… când nu ai suficienți bani pentru a achiziționa unul nou! Dacă mai este și „mai în vârstă”, atunci problema se complica, întrucât exista puține șanse pentru a găsi o componenta pentru un laptop care nu sa mai fabrica de ani buni… O soluție buna în acest caz este sa apelezi la un serviciu de dezmembrari laptop, așa cum este cel pe care-l oferim noi, unde puteți găsi componente de laptopuri vechi, dar care sunt funcționale, costă puțin și… vă rezolvă problema în timp util. O alta varianta ar fi sa înlocuiți componenta defecta cu alta noua – în cazul în care, totuși, se mai găsesc prin diferite ateliere și depozite și componente vechi, „uitate”, sau să se poată „asimila” piesa sau subansamblul cu un reper care se regăsește și în laptopurile noi. Dar aici puteți intra într-o situație delicată întrucât prețul poate fi unul foarte mare în comparație cu valoarea actuala a laptopului și… sa nu mai merite a fi reparat! Dacă laptopul este unul de valoare sau are o mare valoare sentimentală, atunci cu siguranță merită reparat, în caz contrar rămânând ultima soluție: predarea lui la serviciul de dezmembrari laptop, pentru a fi „extrase” componentele bune, în stare de funcționare, și, astfel, putând fi de folos unui alt om necăjit pentru ca a ajuns într-o situație asemănătoare cu a dumneavoastră. Și în plus, suma primită poate constitui un ajutor pentru achiziționarea unui laptop nou, chiar de la firma noastră. Nu uitați un lucru: solicitați echipei de la dezmembrari laptop să recupereze datele existente pe harddisk-ul laptopului vechi – sigur s-a defectat chiar în ziua când aveați intenția sa faceți un backup (!) – și, eventual, să fie transferate pe noul laptop, dacă acesta este achiziționat de la unitatea noastră. Categoriile de componente second-hand provenite din dezmembrari sunt foarte variate: display-uri, invertoare, carcase, harddisk-uri și caddy harddisk-uri, procesoare, placi de baza, placi de sunet, placi video, subansamble sisteme de răcire, ventilatoare, radiatoare, balamale, difuzoare, conectori HDD și DVD, module Wi-fi, WVAN și Bluetooth, panglici (LVDS), module USB, porturi de rețea (RJ-45), porturi de alimentare, butoane, tastaturi, unități optice, module memorie, webcam-uri, baterii…

Poate va întrebați dacă nu este mai profitabil sa îl faceți singur bucăți și sa îl vindeți piesa cu piesa. Răspunsul este sigur „nu”, pentru ca, în primul rând, neavând instrumente potrivite și nici cunoștințele necesare, o mare parte din piese va fi compromisă, inutilizabila, iar în al doilea rând este greu de găsit „client” pentru atât de multe piese diferite! Și în afara de timpul pierdut, nici nu le veți putea vinde la un preț cât de cât convenabil pentru ca, mai departe, cumpărătorul va mai trebui sa plătească și montajul! Unica soluție viabila în acest caz este sa predați laptopul la un atelier de reparații laptopuri, pentru ca specialiștii din compartimentul „dezmembrari laptop”, înainte de a le vinde le și testează, întrucât vor da și garanție la reparație. În plus, o firma de reparații laptopuri dispune și de piața necesara valorificării componentelor recuperate.

 

Despre al doilea caz, veți putea citi în articolul „Dezmembrare laptop pentru curățare

 

18 Comentarii, spune si tu ceva..

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 1. Buna ziua,
  Ma intereseaza daca aveti cumva un heatsink de GPU pentru un HP TouchSmart 600 PC.

  Multumesc

 2. Caut și eu un palmrest complet de asus x541u
  Și un diaplay de asus x452c

 3. Ma intereseaza placi stricate le cumpăr la kg 15 lei kg…va mulțumesc…

 4. Ma intereseaza daca aveti un modul pe care este montat adaptorul de retea(ethernet) si 3 usb -uri pentru un laptop
  HP probook 650 G1.

 5. Buna seara

  Ma intereseaza daca aveti un cooler de procesor (numai ventilatorul sau cu tot cu cupru)pentru un laptop
  HP Pavilion G6-1A19WM.

  Multumesc

 6. Aveți cumva, din întâmplare, o placă de bază funcțională, compatibilă cu modelul de laptop hp 355-G2 ?

 7. Vreau sa văd un pc pt dezmembrări. Cat oferiți?

  • Va asteptam in service pentru evaluarea echipamentului.

 8. Buna ziua,

  Caut balamale si capac monitor pentru laptop MSI GX700x 1719. Ma puteti ajuta? 0728772882

  • Discutati cu colegii de la
   Comenzi & suport: 0763.644.629

 9. Salut.gasesc la dezmembrate un display pt un asus x401a ?

  • Discutati cu colegii de la
   Comenzi & suport: 0763.644.629

 10. Buna ziua caut un laptop piese acer travelmate 7530 aveti?

 11. Buna ziua vindeti si componente din laptopuri dezmembrate . Ca ma intereseaza o placa de baza Fujitsu Simens amilo d7830

  • Buna ziua !
   Putem gasi acest model de placa!

 12. Buna ziua!
  Am un laptop vechi de aproximativ 5 ani care in momentul de fata nu mai functioneaza insa nu mai retin exact ce problema are. As dori sa va intreb daca este posibil sa il aduc pentru evaluare la dumneavoastra si daca pot sa ii vand componentele (evident tot la dumneavoastra) fara a achizitiona niciun alt produs in schimb.
  Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra!
  O zi buna!

  • Buna ziua.Puteti sa veniti sa il evaluam dar avand aceasta vechime nu va putem oferi foarte multi bani pe el.