Defragmentarea hardului cu Power Defragmenter

Defragmentarea hardului cu Power Defragmenter

 

Defragmentarea hardului cu Power Defragmenter - Power Defragmenter

Defragmentarea hardului cu Power Defragmenter – Power Defragmenter

Acest program de defragmentare este putin diferit de toate celelalte prin faptul ca defragmenteaza hard disk-ul sau fisierele din „Command Prompt”. Este creat pentru Sysinternal’s contig, cu interfata grafica, si are capabilitatea de a defragmenta toate fisierele din computer. Nu necesita instalare, se lanseaza din folderul care contine si Contig si interfata grafica (vezi foto).

Defregmentarea hardului cu Power Defragmenter - Power Defragmenter-Mode

Defragmentarea hardului cu Power Defragmenter – Power Defragmenter-Mode

La primul „Next” se poate selecta daca se defragmenteaza intregul hard disk sau se pot selecta foldere intregi sau doar fisiere (vezi foto), in urmatorul ecran putandu-se selecta pana la patru fisiere (vezi foto).

Defragmentarea hardului cu Power Defragmenter - Power Defragmenter-Selectia fisierelor

Defragmentarea hardului cu Power Defragmenter – Power Defragmenter-Selectia fisierelor

O particularitate este optiunea „PowerMode™ Disk Defragmentation” care efectueaza o defragmentare imbunatatita, in doi pasi, pentru un nivel maxim de defragmentare.

Puteti descarca Power Defragmenter GUI 2.0.105 de pe site-ul Chip.eu

 

 

Diskeeper. Este un program deosebit de performent, care monitorizeaza si mentine computerul intr-o stare foarte buna de functionare, functionand continuu, 24 din 24 si 7 din 7, fara sa ii fie simtita prezenta! Programul se  poate descarca de pe site-ul dezvoltatorului – www.condusiv.com – pentru „Home Use” fiind oferita o varianta de evaluare de 30 de zile, dupa ce le destainuiti de unde ati aflat despre ei, dupa ce va faceti cont (User Profile) si faceti click pe link-ul pe care il primiti pe email.

 

Daca aveti orice fel de probleme cu hard disk-ul, sau chiar daca nu aveti, dar doriti sa-i faceti o verificare sau o defragmentare, cel mai indicat lucru este sa luati laptopul sau sistemul de calcul si sa veniti cu el la Service-ul nostru – nu inainte de a suna la  0763 644 629 (zona Crangasi) sau 0765 941 097 (zona Dristor) – si specialistii nostri va vor rezolva problema rapid si profesionist.

 

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

 

S-auzim numai si numai de bine!

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.