Cumpara un laptop pentru pisica ta

Cumpara un laptop pentru pisica ta

 

Cumpara un laptop pentru pisica ta - Gadget-ul de la Suck.uk

Cumpara un laptop pentru pisica ta – Gadget-ul de la Suck.uk

Omul este un „animal social”, are nevoie, intotdeauna, de alte animale sociale cu care sa interactioneze. Asa spune Aristotel, cel care a definit pentru prima data acest termen in lucrarea sa  „De animalibus historia”: se numeste „animal social” acel animal care are activitati comune cu altele asemenea, adica au activitati in comun. Omul nu este singurul animal social (care traieste in turma :) ), in natura fiind multe asemenea colectivitati, doar ca acelea nu au un limbaj articulat prin care sa comunice si nu au constiinta: albinele, furnicile, cocorii…

Odata ce am stabilit ca omul nu poate trai singur, e de la sine inteles de ce a avut el ideea aceea grozava de a imblanzi o parte din animalele salbatice care il inconjurau. Astfel ca acum avem in jurul nostru, daca nu animale sociale, cel putin „animale sociabile”, din care s-a desprins o ramura importanta denumita „animale de companie” (a nu se confunda cu termenul de „dame de companie” :) , acelea fiind, in acelas timp si „animale sociale”). Din ramura aceasta a animalelor de companie, doua au devenit cele mai frecvent intalnite in imediata apropiere a omului: pisica si cainele. Este de inteles de ce, la inceput, erau in tabere diferite si se luptau pana la moarte (se aveau precum „cainele cu pisica”) pentru a acapara dragostea stapanului, dar si pentru faptul ca una statea la caldurica langa stapan, iar celalalt afara, in frig!

Cumpara un laptop pentru pisica ta

Cumpara un laptop pentru pisica ta

Despre caini, desigur ca stiti foarte multe, inclusiv despre modalitatea de distractie si amuzamant: alergari, prinderi de discuri, oase… si de aceea ne vom ocupa, de asta data, de pisica! Stiti cum este: dornica de alintari, dornica de caldura, dornica de somn (de fapt, pisica „normala” doarme ziua si noaptea vineaza, este „pasare de noapte”), dar, mai ales, curioasa.

Pe acest din urma lucru s-au „focalizat” cei de la Suck.uk, adica s-au gandit ca pisica ta este neinchipuit de curioasa si ca te va deranja exact atunci cand esti mai concentrat lucrand cu laptopul (pe Facebook :) ), poate chiar va dori sa vada si ea ce e pe acolo ori, de ce nu, sa-si ascuta ghearele pe „obiectul” care nu-l lasa pe stapan sa o mangaie macar un sfert de ora! Si atunci au conceput un laptop si pentru pisica ta: Cat Scratch Laptop este numele lui. Acesta dispune de un ecran pe care poti pune imagini interesante si atractive, are si un „mouse” sub forma de soricel si o tastatura special conceputa pentru a oferi pisicii tale placerea de a zgaria fara grija. Cumpara un laptop pentru pisica ta, daca vrei sa-i faci o bucurie si sa-i arati cat o iubesti. Il poti cumpara de pe site-ul lor – dreapta-sus, costa 20 lire englezesti (adica un milion si un pic – in lei ruginiti), este numarul 19 din 247 de produse.

Daca aveti probleme sau doriti informatii din domeniu, veniti la noi la Service – nu inainte de a suna la  0763 644 629 (zona Crangasi) sau 0765 941 097 (zona Dristor) – si specialistii nostri va vor consilia, competent si profesionist.

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Numai de bine!

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.