Cum se instaleaza Windows 10

Cum se instaleaza Windows 10

 

Cum se instaleaza Windows 10

Cum se instaleaza Windows 10 – cel mai rapid Windows

Cum se instaleaza Windows 10 daca, din diferite si diverse motive foarte puternice – dintre care cel mai intalnit este cel financiar – nu avem inca nici o licenta cumparata pentru nici un sistem de operare de dupa Windows XP? Sa fim nevoiti oare sa ramanem la Xp, desi am imbunatatit PC-ul ori poate chiar am cumparat unul nou, din pacate, de toti banii? Nu, sigur ca nu!  Si daca aveti rabdare sa cititi randurile de mai jos, veti afla si cum anume…

Pentru ca o parte din utilizatori nu au putut face upgrade prin intermediul Windows Media Creation Tool, cred ca ar fi foarte indicat sa se descarce mai intai varianta „curata” fara „completari”, cum se gaseste pe diverse site-uri, evident ca, in functie de ce sistem aveti, varianta ISO pentru 32-bit (x86) sau varianta pentru 64-bit (x64). Atentie, dupa ce faceti click pe „Descarcare”, va aparea o fereastra care va atentioneaza ca Google Drive nu poate scana antivirus acest fisier (de genul: Windows 10pro_32-bit(x86)_clean) pentru ca are o dimensiune mai mare decat poate scana Google si va intreaba daca, totusi, vreti sa il descarcati. Raspundeti „Descarcati oricum”, fara teama, este o sursa de incredere. Urmeaza „arderea” fisierului ISO pe un DVD.

Daca nu aveti instalat un program de inscriptionat DVD-uri si nu ati utilizat inca unul, cititi articolul care se refera la aceasta tema: Cum sa inscriptionezi un DVD cu CDBurnerXP.

Instalarea propriu-zisa este simpla, adica obisnuita, gen „Next – Next – Finish”, cu singurta mentiune ca, in cursul operatiei veti fi interogati de trei ori despre licenta (Product Key), si veti avea de ales intre doua variante de raspuns: „Skip” sau „Do this later”.

Acum stiti Cum se instaleaza Windows 10, un Windows 10 Pro, curat dar… neactivat! Ramane doar sa efectuam si aceasta ultima operatie – foarte simpla pentru cei care au avut o licenta cumparata – suficient de simpla si pentru cei care au avut, spre exemplu, instalat un Windows XP, astfel incat sa o poata face si un utilizator obisnuit, fara cunostinte de informatica aplicata.

Dar despre acest lucru veti citi in urmatorul articol: Cum se poate face activarea Windows 10.

 

Daca aveti probleme sau doriti informatii din domeniu, veniti la noi la Service – nu inainte de a suna la  0763 644 629 (zona Crangasi) sau 0765 941 097 (zona Dristor) – si specialistii nostri va vor consilia, competent si profesionist.

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Numai de bine!

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.