Cum resetam parola de Windows

Cum resetam parola de Windows

 

Cum resetam parola de Windows, odata realizat CD-ul bootail sau stick-ul? Simplu! Conectam stick-ul in portul USB sau discul in unitatea optica si restartam computerul. Dupa inceperea bootarii, se apasa F8 sau F12 pentru a selecta dispozitivul de pe care sa se faca bootarea, sau se intra in BIOS si se selecteaza ordinea de bootare, punandu-se pe primul loc unitatea DVD ROM sau stick-ul. Vor urma niste intrebari la care trebuie sa raspundeti si unde, in cele mai multe dintre cazuri, trebuie doar sa apasati „Enter”, lasand valorile implicite. Totusi, programul va cerceta toate hardurile si va depista daca sunt existente mai multe sisteme de operare si va va intreba la care dintre ele doriti sa interveniti, iar dumneavoastra va trebui sa raspundeti si sa indicati sistemul in cauza.

Cum resetam parola de Windows - Alegerea contului

Cum resetam parola de Windows – Alegerea contului

De asemenea, daca sunt mai multe conturi, veti fi intrebat care cont trebuie luat in considerare pentru modificarea parolei, mai exact pus, eliminarea ei (vezi foto). Se va alege „1” – pentru stergerea parolei – „Clear (blank) user password” – dupa care se va receptiona mesajul „Password clered”, ceea ce arata ca operatiunea s-a incheiat cu succes. Pentru iesirea din program se apasa Q(uit), iar apoi Y(es) pentru a salva modificarile facute.

Urmeaza extragerea stick-ului sau CD-ului din computer, eventual intrarea, din nou, in BIOS si setarea ordinii de bootare in forma initiala – desi, in general, este bine ca la bootare sa se „caute” intai unitatea DVD pentru mediul de bootare si apoi hard disk-ul – si, in final, lansarea Windows-ului, unde suntem iarasi pusi in situatia de a introduce o parola de acces. Daca este cu adevarat necesar, setati o noua parola dar, spre binele tuturor, scrieti-o intr-o agenda sigura.

Desigur ca, in afara de aceasta metoda generala, pentru fiecare sistem de operare exista si posibiliatti specifice de a reseta parola, astfel incat, in urmatorul articol vom discuta despre „Resetarea parolei in Windows 7”.

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentrua o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.