Ce faci daca ai uitat parola de la Windows

Ce faci daca ai uitat parola de la Windows

 

Ce faci daca ai uitat parola de la Windows? Nu, nu trebuie sa intri in panica si nici sa-ti suni toti prietenii sa le comunici dezastrul! Nici macar nu trebuie sa te obosesti sa te „cari” cu computerul pana la un service (desi asta este cea mai sigura cale de rezolvare, chiar daca te costa ceva si chiar daca te grabesti foarte tare, ca sa nu mai vorbim de situatia in care esti cu totul „paralel” cu acest domeniu! Daca vii la noi, la PC Laptop, te rezolvam in aceeasi zi!). Si, evident, nu trebuie sa cauti un hacker care sa iti „sparga” parola! In afara de faptul ca trebuie sa-ti fie invatatura de minte si chiar daca ti se pare ca parola e atat de simpla pentru tine incat este imposibil sa o uiti (iata ca, uneori, imposibilul devine posibil si tocmai atunci cand te astepti mai putin!), trebuie neaparat sa o notezi intr-o agenda, in telefon sau oriunde altundeva unde sa-ti fie la indemana dar nici sa nu se piarda sau sa fie la dispozitia altora! Rezolvarea este posibila, dupa cum spuneam, chiar la tine acasa, cu conditia sa dispui si de un al doilea calculator, in caz contrar va trebui, totusi, sa apelezi la un prieten.

Ce faci daca ai uitat parola de la Windows - Comanda cmd.exe

Ce faci daca ai uitat parola de la Windows – Comanda cmd.exe

De ce trebuie sa faci acest lucru? Pentru simplul motiv ca va trebui sa descarci un mic programel care iti va fi de mare folos pentru rezolvarea problemei: „Offline NT Password & Registry Editor”. Il vei gasi AICI,  in doua variante, una pentru stick USB, cealalta pentru a fi inscriptionata pe un CD cu un utilitar oarecare, cum ar fi ImgBurn sau Nero. Daca pentru obtinerea unui CD bootabil rteaba este simpla de tot, programele de inscriptionare avand aceasta optiune, penrtu utilizarea unui stick ve trebui sa facem o operatiune suplimentara. Dupa descarcare, dezarhivam arhiva .zip in radacina stick-uui (este recomandabil chiar sa formatam inainte stick-ul in Fat32 – click dreapta pe el in My Computer ai apoi selectare „Format”), iar pentru a-l face si bootabil, mergem la „Run…” (prin apasarae tastei Windows si litera R, concomitent) si tastan „cmd”, apoi comanda „X:syslinux.exe –ma X: (in care X este litera atasata stickului). Si, daca nu aveti nici un mesaj de eroare, totul este gata!

Despre utilizarea lui, veti afla in articolul de maine: „Cum resetam parola de Windows”.

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentrua o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.