Resetarea parolei in Windows 7

Resetarea parolei in Windows 7

 

Resetarea parolei in Windows 7 se poate face, dupa cum am aratat in articolul precedent, prin utilizarea unui CD / DVD bootabil sau cu un stick cu unul dintre multiplele programe existente, insa mai sunt si alte modalitati de a  recupera parola de Windows uitata:

  • Utilizand discul pe care, ca un utilizator precaut ce sunteti, l-ati facut dupa instalarea sistemului de operare si stabilirea parolei, cu functia „Create a password reset disc”;
  • Utilizand un alt cont cu drepturi de administrator;
  • Utilizand un utilitar, cum ar fi Hiren’s BootCD, care are nu mai putin de 24 de programe din domeniul „password” sau „Key Tools”.

In randurile de mai jos vom incerca sa aratam cum se poate schimba parola de Windows 7 utilizand „Startup Repair”.

Resetarea parolei in Windows 7 - Selectarea optiunii Launch Startup Repair (Recommended)

Resetarea parolei in Windows 7 – Selectarea optiunii Launch Startup Repair (Recommended)

Pentru a ajunge la „Launch Startup Repair (Recommended)”  (vezi foto), trebuie sa pornim Windows-ul si, in timp ce se lanseaza, sa apasam butonul de „Reset” sau „Power-on”. Se selecteaza optiunea „Launch Startup Repair (Recommended)”  si se apasa pe Enter. Startup Repair va incepe sa caute problemele care au impiedicat sistemul de operare sa se lanseze corect, cautare care va dura cateva minute, problemele depistate fiind fixate automat si nici un fisier personal nu va fi afectat. Suntem atentionati ca este posibil ca sistemul sa se restarteze singur de cateva ori in cursul procesului de reparare. Urmatoarea fereastra care va aparea este cea in care suntem intrebati daca dorim sa restauram sistemul la o stare anterioara, cand functiona corect, cu ajutorul „System Restore”. In acest ecran suntem atentionati ca procesul este ireversibil si ca vor fi indepartate programele instalate dupa punctul de restaurare la care va reveni sistemul. Evident vom raspunde cu „Cancel” la aceasta intrebare, restaurarea neavand nici o tangenta cu parola noastra uitata.Dupa ce vom oferi acest raspuns, Startup Repair va incerca inca o perioada de timp sa mai repare automat sistemul de operare, dupa care va renunta – negasind nici o problema – si va afisa o fereastra in care va informa despre acest lucru, va va oferi posibilitatea de a transmite la Microsoft informatii despre aceasta problema si va afisa si un buton pentru a vedea, daca doriti, informatii despre „problema”. Ca un om curios din fire ce sunteti, veti apasa acest buton si… veti vedea ce se intampla in articolul de maine: „Schimbarea parolei de Windows 7:)

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentru a o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.