Ce aduce nou Sony la IFA 2016

Ce aduce nou Sony la IFA 2016

 

Ce aduce nou Sony la IFA 2016 este inca un secret bine pazit, desi, se prevede ca la conferinta de presa din 1 septembrie, se vor mentiona o gama larga de gadgeturi, pornind de la casti si terminand cu telefoane Xperia si PlayStation VR. Evident ca se asteapta cu interes smartphon-urile varf de gama Xperia X (serie inaugurata la MWC 2016), dar si televizoare deosebite sau player-e Blu-ray 4k.

Ce aduce nou Sony la IFA 2016 - Xperia X

Ce aduce nou Sony la IFA 2016 – Xperia X

In domeniul telefoanelor, desi brandul Sony se pare ca devine din ce in ce mai mic pe zi ce trece, se previzioneaza, totusi, dupa gama Xperia Z5 de anul trecut, ca ar fi de asteptat ca in acest an sa se continue cu seria Xperia X, cunoscute in prezent ca Xperia F8331 si Xperia F8332 sau Xperia XZ si Xperia X Conpact. Ca dotare, pentru ca aspectul se pare ca a ramas cel „traditional”, alungit, precum Xperia X prezentat la MWC, noul smartphone, care se pare ca va avea denumirea comerciala de Xperia XR, va avea un procesor Qualcomm Snapdragon 820, o memorie RAM de 3 GB si pentru stocare 32 GB, care vor afisa informatiile pe un display de 5,1” si o rezolutie de 1080 p. Si in domeniul camerelor se pare ca va exista o evolutie, marcata prin trecerea – in sfarsit! – la camerele cu OIS, Sony din Cehia mentionand in treacat ca vom avea telefoane Sony cu camere „fara blur”. Camera principala va avea 21 MP iar cea frontala 12 MP.

Sony a venit intotdeauna cu „bunatati” bine ambalate, astfel incat surprizele, in mod sigur, nu vor lipsi, printre acestea putand la fel de bine figura si un headset Bluetooth, un player, o camera sau alte accesorii pentru PlayStation VR, si chiar un televizor „la pachet”.

Desi deschiderea oficiala este pe data de 2 septembrie, dar lansarea „noutatilor” se va face anticipat, Sony lansand deja invitatii pentru conferinta de presa care o va avea pe 1 septembrie.

Nu mai este mult pana maine, cand vom vedea ce aduce nou Sony la IFA 2016, cand asteptarile vor deveni certitudini, dar despre asta vom discuta dupa terminarea evenimentului, maine continuand cu „Alte noutati asteptate la IFA 2016”.

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentrua o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.