Crearea stickului USB bootabil cu Win 10

Crearea stickului USB bootabil cu Win 10

 

Crearea si utilizarea stickului USB bootabil cu Win 10

Crearea si utilizarea stickului USB bootabil cu Win 10

Dupa cum am spus in articolul precedent, este nevoie, dupa ce aveti fisierul .iso, sa mai descarcati un alt program pus la dispozitie de Microsoft: Windows 7 USB/DVD Download Tool. Va intrebati, desigur, daca va merge, pentru ca se numeste Windows 7… Nu este absolut nici o problema, a fost testat si functioneaza pentru TOATE sistemele de operare de dupa Windows 7, atat pe 32 de biti cat si pe 64. Explicatia? Nu s-a schimbat nimic in structura de instalare de la Windows 7 pana in prezent.

Buuun. L-ati descarcat, urmeaza sa-l utilizati.

Crearea stickului USB bootabil cu Win 10 - UAC (User Account Control)

Crearea stickului USB bootabil cu Win 10 – UAC (User Account Control)

Dublu click pe el si va aparea imediat o fereastra (vezi foto) in care vi se cere permisiunea ca programul sa faca modificari in computer. Bineinteles ca ii veti da voie, nu? Deci: „Yes”. Urmeaza sa indicati calea catre fisierul .iso descarcat anterior, deci „Browse” in urmatoarea fereastra, alegeti fisierul („Open”) si apoi „Next”.

Crearea stickului USB bootabil cu Win 10 - Selectarea tipului de suport

Crearea stickului USB bootabil cu Win 10 – Selectarea tipului de suport

Probabil deja stiti suportul pe care il veti folosi – DVD sa stick USB – trebuie doar sa-l selectati (vezi foto) ca tip, apoi si ca litera (vezi foto)

Crearea stickului USB bootabil cu Win 10 - Selectarea literei suportului

Crearea stickului USB bootabil cu Win 10 – Selectarea literei suportului

si, mai departe, „Begin copying” pentru a incepe copierea. Atentie: daca DVD-ul sau stick-ul nu este gol, veti fi interogati cu privire la stergerea (daca DVD-ul este reinscriptibil) sau formatarea (pentru stick) lui. Evident ca ce este pe DVD sau stick se pierde definitiv – in prealabil trebuie copiat ce este pe el, daca este i mportant – asa incat, „Erase USB Device”, veti fi informati ca tot continutul va fi pierdut si intrebat daca sunteti siguri ca vreti sa faceti asta. Raspuns: „Yes”! Incepe copierea iar la sfarsit vi se va spune ca operatia s-a incheiat cu succes: „Bootable USB device created successfully” si… gata! Puteti incepe instalarea windowsului pe alte computere. Dar, despre aceasta, in Utilizarea stickului USB bootabil cu Win 10.

A fost greu? Eu as zice ca nu… dar daca sunteti complet atehnici si paraleli cu „operatiunile” pe computer, atunci nu ramane decat sa sunati la 0763 644 629 sau 0765 941 097 si specialistii nostri va vor ajuta sa duceti treaba pana la capat, rezolvand prompt si profesionist problemele aparute!

 

Intotdeauna, parerea dumneavoastra conteaza pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne comunicati parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

 

S-auzim numai de bine!

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.