Redefinirea experientei utilizatorilor de electrocasnice

Redefinirea experientei utilizatorilor de electrocasnice

 

Redefinirea experientei utilizatorilor de electrocasnice s-a realizat, in ultimii trei ani, prin cresterea compartimentului de electrocasnice Samsung de aproape cinci ori mai repede decat cresterea corespunzatoare a pietei in Europa. Lansarea, la IFA 2015 a seriei de produse AddWash a propulsat Samsung in varful producatorilor de masini de spalat din mai multe tari importante din Europa: Marea Britanie, Franta, Italia sau Polonia. Evident ca succesul de anul trecut a determinat prezentarea la IFA din acest an a altor doua noi componente din seria AddWash: AddWash Slim – conceputa pentru a fi amplasata in spatii mai mici – si AddWash Combo, care are inclus si un uscator de rufe. De asemenea, in urma cercetarilor efectuate pentru a afla care sunt necesitatile utilizatorilor in ceea ce priveste dispozitivele din bucatarie, au fost realizate trei linii incorporabile de electrocasnice: Black Line – cu un design deosebit, in linii negre, semi mate – Contemporary Line – care include si un frigider – si o colectie inedita – Chef Collection.

Redefinirea experientei utilizatorilor de electrocasnice - Family Hub

Redefinirea experientei utilizatorilor de electrocasnice – Family Hub

Cel mai asteptat a fost insa Samsung Family Hub, care este cu adevarat remarcabil, avand implementate tehnologiile Precise Chef Cooling – care pastreaza temperatura constanta, variatiile fiind de maximum 0,5 grade Celsius, in plus sau in minus – si Twin Cooling Plus™ – care prezerva prospetimea alimentelor pentru mult mai mult timp decat frigiderele „obisnuite”.

Foarte interesanta si utila este si functia speciala Chef Zone™ pentru alimentele care contin proteine sensibile la temperatura.

Redefinirea experientei utilizatorilor de electrocasnice - Family Hub

Redefinirea experientei utilizatorilor de electrocasnice – Family Hub

In interior se mai gasesc montate si trei camere de luat vederi care pot fi accesate direct de pe telefonul mobil, in acest mod putand fi verificat continutul frigiderului si depistate alimentele care sunt lipsa. Dar… abia de aici incepe frumusetea! Family Hub are in componenta sa un adevarat computer! Pe ecranul toutchscreen Full HD de 21,5” pot fi afisate o multitudine de informatii, de la scurte notite, pana la calendar, fotografii sau desene. Mai mult decat atat, continutul afisat poate fi introdus prin intermediul ecranului tactil sau de pe telefon, de la distanta! Deci, daca sunteti in delegatie la 850 km. Distanta, puteti pune pe ecranul frigiderului fotografii sau… retete, sfaturi sau indicatii pentru copii! Ecranul poate fi utilizat si pentru a face cumparaturi online, Samsung avand relatii de parteneriat cu mai multe lanturi de magazine online si cu furnizori premium de alimente sau chiar mancare gata preparata sau semipreparata cum ar fi Eataly, coop@home sau Supermercato24.

Cireasa de pe tort o reprezinta aplicatia „Club des Chefs” prin care bucatari-sefi ofera sfaturi sau retete video sau scrise. Se poate, spre exemplu, asista la prepararea hranei de catre bucatarii-sefi, iar in josul ecranului se poate afisa reteta care este in executie!

Daca ati avut indoieli asupra utilitatii acestui minunat produs Samsung, cred ca acum s-au risipit si veti cauta o cale sa il achizitionati! :)

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentrua o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.