Cel mai scump laptop comercializat in Romania

Cel mai scump laptop comercializat in Romania

 

Cel mai scump laptop comercializat in Romania este, fara indoiala, un laptop pentru gaming, acestea fiind, de departe, categoria cu cele mai multe si mai mari cerinte de resurse si, implicit, fiind cele mai scumpe. Se cuvine, mai intai, se facem cateva precizari. In primul rand, NU este vorba de cel mai scump laptop existent in Romania ci de cel mai scump laptop care se COMERCIALIZEAZA in Romania. In al doilea rand, magazinul in care se gaseste cel mai scump laptop comercializat in Romania NU este cel mai scump magazin, poate fi chiar cel mai ieftin, intrucat celelalte pot fi mai scumpe dar nu comercializeaza produse peste un anumit nivel de pret! De asemenea, nu ne referim la laptopuri ale caror preturi sunt crescute, intr-un fel, „artificial”, prin incastrarea unor obiecte ornamentale deosebite si scumpe (cum ar fi pietre pretioase, diamante, insertii de aur, platina etc.) cum sunt cele despre care am vorbit in articolul precedent – Care este cel mai scump laptop.

Cel mai scump laptop comercializat in Romania - ASUS ROG GX700VO

Cel mai scump laptop comercializat in Romania – ASUS ROG GX700VO

Acestea fiind spuse, cel mai scump laptop comercializat in Romania este ASUS ROG GX700VO, pe care l-am gasit la cel mai mare si mai ieftin magazin online – eMag – la pretul de 18.499,99 lei!

Cel mai scump laptop comercializat in Romania - ASUS ROG GX700VO

Cel mai scump laptop comercializat in Romania – ASUS ROG GX700VO

Configuratia, dupa cum este de asteptat, este una de varf, incepand cu procesorul, care este un Intel Core i7 – 6820HK Skylake in tehnologie de 14 nm., cu cache de 8192 kB, cu 4 nuclee, tactat la 2700 MHz. (3600 MHz. in Boost) si care are integrat un procesor grafic HD Graphics 530.

Display-ul este de 17,3”, Full HD (1920 x 1080) in tehnologie IPS, Anti-Glare.

Memoria RAM este 32 GB standard, dar poate fi extinsa pana la 64 GB, avand 4 sloturi in care se pot monta 4 x 16 GB de memorie DDR4 la 2133 MHz.

Pana si dispozitivele de stocare (NU sunt hard disk-uri, sunt SSD-uri) sunt in numar de 2, de 256 GB (M.2 SSD), configurate in RAID 0 si beneficiind de tehnologiile cele mai actuale, NVM Express (NVMe) si PCI Express, care asigura viteze foarte mari de acces la date.

Cel mai scump laptop comercializat in Romania - ASUS ROG GX700VO

Cel mai scump laptop comercializat in Romania – ASUS ROG GX700VO

Remarcabil la acest laptop, cel mai scump laptop comercializat in Romania, este sistemul de racire, pentru ca este primul laptop de gaming din lume care are racire cu lichid, cu modul detasabil! Aceasta statie de racire – Hydro Overclocking System – este, de asemenea, proprietatea exclusiva a ASUS ROG, trimite lichid rece in interiorul laptopului, intr-un traseu bine definit, in asa mod incat sa traverseze zonele producatoare de caldura – respectiv procesorul si cardul grafic – care va reveni in statie, unde va fi racit prin intermediul a doua radiatoare. Chiar si sistemul de conectare este patent ROG si asigura o etansare perfecta intre laptop si modul, astfel incat sa nu apara sub nici o forma scurgeri de lichid. Evident ca GX700 poate functiona si independent de statia de racire, in situatia in care nu va fi necesar overclocking-ul!

Excelenta este si partea audio, ASUS Sonic Radar si Sonic Studio ofera sunete foarte realiste in jocuri, primul ajutand la detectarea adversarilor, printr-o interfata suprapusa pe ecran, care arata pozitia pasilor sau a focurilor ori a altor efecte sonore.

Dar… cuvintele nu pot descrie in totalitate experienta pe care o traieste un gamer care are un astfel de laptop! Distractie la maxim! J

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentru a o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.