Care este cel mai scump laptop

Care este cel mai scump laptop

 

Care este cel mai scump laptop? Intrebarea pe care multi dintre noi ne-am pus-o, pentru ca omul este o fiinta curioasa – curiozitatea este „mama” progresului – comporta mai multe raspunsuri, in functie de criteriul avut in vedere. Astfel, daca avem in vedere categoria „Jocuri”, avem cel mai scump laptop pentru jocuri, daca ne referim la tara noastra, avem cel mai scump laptop din Romania, sau, daca ne referim la lumea intreaga, vom avea cel mai scump laptop din lume, si asa mai departe.

Nu vom incerca sa epuizam criteriile, ar fi si imposibil, intrucat pot aparea si criterii „ciudate”, de genul dimensiunilor („Care este cel mai scump laptop de 11,8 mm. grosime”) sau a marimii display-ului („Care este cel mai scump laptop cu ecranul de 15,6 mm”).

Mai trebuie sesizat si faptul ca pretul creste proportional cu performantele – mai bine zis cu „dotarile” – dar si cu materialele din care este executat – design, finisaje, materiale deosebite – doar pana la un nivel, peste care, evident, cresterea se datoreaza „ornamentelor”, gen cristale naturale sau artificiale (diamante sau Swarovsky).

Care este cel mai scump laptop - Tulip E-Go Diamond

Care este cel mai scump laptop – Tulip E-Go Diamond

Spre exemplificare, MacBook Air Supreme Edition are carcasa executata din platina, in care au fost „montate” 53 de diamante, pretul fiind de 209.000$, in vreme ce Tulip E-Go Diamond, desi este mai mic – are doar 12” – are RAM de 2 GB si hard de 160 GB, are carcasa construita din crom iar ca design, are forma unei genti de dama (vezi si foto) si costa… 355.000 $.

Care este cel mai scump laptop - Luvaglio - fondatorul

Care este cel mai scump laptop – Luvaglio – fondatorul

Dar sa revenim la tema articolului, care este cel mai scump laptop, cele de mai sus fiind… fleacuri, obiecte de distractie pentru cei mai putin bogati, miliardarii care se respecta nu folosesc un asemenea obiect important daca este sub 1 milion de dolari! :) cum este cel produs de Luvaglio (firma fondata in anul 2005 de Rohan Sinclair Luvaglio, cu sediul in Londra), care este un laptop de 17”, cu hard disk de 128 GB si unitate Blu-Ray.

Care este cel mai scump laptop - Laptopul Luvaglio

Care este cel mai scump laptop – Laptopul Luvaglio

La acest pret, va imaginati cat aur este existent in carcasa lui, desi adevarata valoare i-o da diamantul deosebit care tine loc de buton de pornire, pe langa altele, mai mici, care sunt incrustate in carcasa.

Daca v-am starnit cat de cat curiozitatea, vom continua sa vorbim si in articolul de maine tot despre care este cel ma scump laptop, de data asta, insa, care poate fi cumparat la noi in tara. Cititi deci „Cel mai scump laptop comercializat in Romania

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentru a o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.