Cel mai ieftin laptop comercializat in Romania

Cel mai ieftin laptop comercializat in Romania

 

Cel mai ieftin laptop comercializat in Romania este, bineinteles, un laptop comercializat de Altex – „Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2x diferenta” :) – desi am gasit si la eMag un laptop cu 49.91 lei mai ieftin, cu aceleasi caracteristici, doar ca era produs de o alta firma.

Este vorba despre ASUS X553SA – XX021D, vandut de Altex cu 899,90 lei (il gasiti urmand link-ul din denumire), varianta „concurentei” fiind Lenovo IdeaPad 100-15IBY de la eMag, unde costa 849,99 lei, insa… nu e ASUS!

 

Cel mai ieftin laptop comercializat in Romania - ASUS X553SA-XX021D

Cel mai ieftin laptop comercializat in Romania – ASUS X553SA-XX021D

Laptopul de la ASUS este laptopul perfect pentru functia de „bun la toate”, fiind rezistent, foarte elegant – finisajul produselor ASUS fiind deja foarte cunoscut si apreciat – culori diverse dar foarte solicitate de cumparatori – alb, negru, mov sau… roz, pentru fete! – imagini de o calitate deosebita datorita tehnologiei proprii ASUS Splendid, sunet de exceptie oferit de tehnologia ASUS SonicMaster. Laptopul are procesor Intel Celeron N3050 cu doua nuclee si frecventa 1,6GHz. (max. 2,16 GHz.), in tehnologie de 14 nm. si are integrat procesor grafic Intel HD Graphics. RAM-ul este de 4 GB DDR3 (max. 8 GB), hard disk de 500 GB la 5400 de rotatii pe minut si cantareste 2,2 kg. La capitolul conectica si comunicatii, laptopul are un port USB 3.0, un port USB 2.0, un port HDMI, un port VGA, unul RJ-45 si iesire audio pentru casti, iar pentru comunicatii in retea sunt prevazute ethernet 10/100, Wi-Fi 802 b/g/n si Bluetooth v 4.0. Camera VGA are un senzor exccelent, care ofera performanta chiar si in conditii dificile de iluminare, astfel incat comunicarea video se realizeaza in bune conditiuni. Ar mai fi de spus ca touchpad-ul este si el de buna calitate, suporta atingerile multiple – toate produsele din seria X au implementata tehnologia Smart Gesture – astfel incat veti avea la dispozitie un nivel deosebit de bun de interactiune, fara mouse, putand executa diverse actiuni precum scroll, zoom, apasare etc., functii intalnite mai ales la display-urile tactile.

ASUS mai ofera, odata cu produsele sale, aplicatia ASUS WebStorage, prinintermediul careia poti accesa fisierele de oriunde ai posibilitatea sa te conectezi la internet, ba mai mult, sincronizeaza datele pe toate didpozitivele pe care le posezi, astfel incat sa ai la dispozitie, intotdeauna, varianta cea mai recenta a fisierului. De asemenea poti partaja fisiere media sau steaming video direct catre unul din dispoziitve, pe care il doresti.

Daca nu ai nevoie de rularea de programe specifice, deosebite sau daca nu esti „gamer inrait”, acesta este laptopul perfect pentru utilizarea „normala”, de zi cu zi.

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentru a o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.