Cel mai puternic laptop din lume pentru gaming – 2

Cel mai puternic laptop din lume pentru gaming – 2

 

Vom trece in revista in acest articol, atat celelalte caracteristici ale acestui uimitor laptop: display, conectica, precum si alte caracterisitici interesante pentru posesorii de laptop pentru jocuri.

 

Cel mai puternic laptop din lume pentru gaming – 2

Cel mai puternic laptop din lume pentru gaming – 2

Display. Laptopul X3 Plus v5 are un ecran QHD+ cu o rezolutie 3200 x 1800 care ofera o calitate uluitoare a imaginii si un nivel uimitor al detaliilor, ridicand experienta de joc la un nou nivel, mult mai ridicat.Extraordinara luminozitate, de 400 cd / m.p. ofera o claritate si lizibilitate excelenta chiar in conditii de lumina ambianta de nivel ridicat, chiar in aer liber… Pentru a realiza diferenta enorma intre cele doua rezolutii, chiar intre QHD si QHD+, priviti imaginea alaturata!

Cel mai puternic laptop din lume pentru gaming – 2 - Comparatie rezolutii

Cel mai puternic laptop din lume pentru gaming – 2 – Comparatie rezolutii

Displayul este un panou IGZO (Indium Gallium Zinc Oxide), care desi consuma mai putina energie, afiseaza pe cei 5,76 milioane de pixeli o imagine nemaipomenita cu o claritate de cristal.

De asemenea, afisajul ofera un extrem de larg unghi de vizualizare – 170 grade – pe orizontala si pe verticala, culori naturale si un contrast excelent.

 

La capitolul „conectica” avem porturi USB si HDMI.

 

Cel mai puternic laptop din lume pentru gaming – 2 - Portul HDMI

Cel mai puternic laptop din lume pentru gaming – 2 – Portul HDMI

HDMI. Incorporarea HDMI 2.0 aduce rezolutia ecranului la nivelulurmator: adevaratul Ultra HD – 4k. Varianta precedenta HDMI 1.4 suporta numai 8 biti de culoare si pana la 30 cadre / secunda in timp ce varianta HDMI 2.0 suporta pana la 12 biti de culoare, rata de refresh de 60 Hz. Si o rata de transfer de 18 GB / sec. Dupa cum se observa, se vor vedea clipuri , poze sau jocuri exact asa cum sunt in realitate, cu adevarat inalta definitie.

 

Cel mai puternic laptop din lume pentru gaming – 2 - Port USB

Cel mai puternic laptop din lume pentru gaming – 2 – Port USB

USB. Este ultimul si cel mai performant port USB, USB 3.1 tip C – universal – avand de doua ori mai mare viteza de transfer decat portul USB 3.0 (pentru a realiza ce inseamna aceasta viteza, trebuie sa stiti ca un fisier video de 100 GB se transfera in numai 80 de secunde!

 

 

Ar mai fi de spus ca toata aceasta putere extraordinara este gazduita de un cadru subtil si un design elegant, de numai 22,86 mm. grosime si ca vine insotit de un adaptor de 150 W care include si un jack DC 2.1 A USB util pentru incarcarea foarte usoara a telefoanelor sau tabletelor.

 

Despre caracteristicile mai „speciale” care vin in ajutorul utilizatorului de laptop de gaming, in articolul urmator: Cel mai puternic laptop din lume pentru gaming – caracteristici speciale.

 

 

Daca aveti întrebări, neclaritati sau doriti informatii diverse, sunati la 0763 644 629 sau 0765 941 097 si specialistii nostri va vor impartasi din experienta si cunoștințele lor vaste.

 

In orice caz, parerea dumneavoastra conteaza pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne comunicati parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

 

Toate cele bune!

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.