Cel mai puternic laptop din lume pentru gaming – caracteristici speciale

Cel mai puternic laptop din lume pentru gaming – caracteristici speciale

 

Cel mai puternic laptop din lume pentru gaming - X3 Plus v5

Cel mai puternic laptop din lume pentru gaming – X3 Plus v5

In incheierea seriei de articole despre cel mai puternic laptop din lume pentru gaming, vom trece in revista si ultimele „fineturi”, caracteristici speciale foarte utile mai ales gamerilor si nu numai!

Specific unui laptop de gaming sunt urmatoarele caracteristici:

 

Cel mai puternic laptop din lume pentru gaming – caracteristici speciale - scissor-switch

Cel mai puternic laptop din lume pentru gaming – caracteristici speciale – scissor-switch

Taste macro. Sunt rar intalnite la laptopuri, dar acum, dar acum sunt un X3 Plus standard! Tastele macro exclusive AORUS simplifica multiplele dar repetabilele actiunile de atac intr-o executie printr-un singur click. Structura „scissor-switch” (foarfeca-comutator) asigura un raspuns fulger asigurand o dominatie clara in timpul jocului.

 

Cel mai puternic laptop din lume pentru gaming – 2 - Macrouri

Cel mai puternic laptop din lume pentru gaming – 2 – Macrouri

Programator de macro-uri.; Acesta permite definirea unei chei macro care sa execute cu un singur click o serie combinata de comenzi (operatii repetabile, de rutina), astfel imbunatatind foarte mult viteza / raspunsul in joc. Inregistrarea macro-urilor se poate face de la tastatura sau cu mouse-ul; se pot inregistra maximum 25 de macrouri individuale.

 

 

 

 

Killer LAN.  Killer LAN asigura transmiterea totala – 100% – a pachetelor de date, chiar daca reteaua este foarte ocupata, in vreme ce reteaua obisnuita are o rata de pierdere de pachete de 14,9%. Deci, veti avea o experienta inedita, un internet fara intarzieri!

 

Cel mai puternic laptop din lume pentru gaming – 2 - Panou de comanda si control al sistemului

Cel mai puternic laptop din lume pentru gaming – 2 – Panou de comanda si control al sistemului

Monitorizare sistem. Pentru a invinge in toate jocurile, o politica buna este sa ai sub control strict sistemul propriu. AORUS vine in ajutor cu un panou de comanda si control (vezi foto) unde sunt atent monitorizati toti parametrii sistemului: CPU si GPU – temperaturi, transfer date – turatia ventilatorului, memorie, starea bateriei, reteaua (ethernet si wireless) si sistemul de putere. O privire este de ajuns pentru a vedea daca totul este in regula sau ce anume a iesit din parametri.

 

Cel mai puternic laptop din lume pentru gaming – 2 - Control ventilator

Cel mai puternic laptop din lume pentru gaming – 2 – Control ventilator

Control racire. Noul control al vitezei ventilatorului acopera, prin cele 4 moduri, toate situatiile de functionare ale laptopului: Liniste, Normal, Gaming si Personalizata, astfel putandu-se alege cea mai buna strategie de racire in functie de utilizarea  lui.

 

Cel mai puternic laptop din lume pentru gaming – caracteristici speciale - XSplit Gamecaster

Cel mai puternic laptop din lume pentru gaming – caracteristici speciale – XSplit Gamecaster

XSplit Gamecaster. Acum puteti distribui jocul oricand si oriunde, trebuie doar sa stabiliti scena si sa „share-uiti” cele mai „tari momente din joc, XSplit Gamecaster fiind complet optimizat pentru integrerea social media, pregatit pentru chat in timp real si, in plus, va pastreaza notificarile, astfel incat sa ramaneti concentrat pe joc. Este nevoie doar de un click pentru a transmite gameplay-ul pe Twitch!  Spectacolul incepe oriunde deschideti noul dumneavoastra laptop de top: X3 Plus v5! (Licenta pentru XSplit Gamecaster este gratuita in primul an, ulterior va trebui sa achizitionati alta!).

 

Vom continua incursiunea noastra in lumea laptopurilor de gaming – Cel mai puternic laptop din lume pentru gaming – cu laptopul X5 v5, din gama de 15”, laptop de top care a luat anul acesta si premiu la CES: Cel mai puternic laptop de 15” din lume pentru gaming.

 

Daca aveti întrebări, neclaritati sau doriti informatii diverse, sunati la 0763 644 629 sau 0765 941 097 si specialistii nostri va vor impartasi din experienta si cunoștințele lor vaste.

 

In orice caz, parerea dumneavoastra conteaza pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne comunicati parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

 

Toate cele bune!

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.