Cel mai performant laptop din lume

Cel mai performant laptop din lume

 

Cel mai performant laptop din lume - Asus Zenbook 3 - sunet de exceptie

Cel mai performant laptop din lume – Asus Zenbook 3 – sunet de exceptie

Cel mai performant laptop din lume, cred ca v-ati gindit imediat, apartine firmei ASUS, cum altfel, si se numeste Asus Zenbook 3. A fost lansat de curand, la Computex, odata cu multe alte produse super-interesante: smartphon-urile Asus ZenFone 3 (in trei variante standard, Ultra si Deluxe), tableta Asus Transformer 3 si… Zenbo, robotelul!

Producatorii au fost deranjati ca s-a afirmat ca Zenbook 3 este o noua generatie de Zenbook! Complet gresit, este o subestimare imensa! Zenbook 3 este un produs nou, reimaginat pentru urmatoarea era de calculatoare mobile. A fost complet reproiectat si redesenat astfel incat acum este mai subtire, mai usor si mai puternic: imposibil de puternic si extrem de frumos. Este cel mai incredibil laptop din lume!

Are doar 11,9 mm. – si pentru asta a trebuit sa se inventeze cea mai compacta balama din lume, de doar 3 mm. inaltime – un sistem de 4 difuzoare, re-creeat cu ajutorul specialistilor de la Harman Kardon – si, pentru a putea beneficia de o tastatura full size, rama atrebuit sa fie redusa pana la 2, 1 mm, ca sa nu mai vorbim de finisajul unic, specific Asus, care se face in 32 de pasi! Carcasa este executata dintr-un aliaj care se utilizeaza in industria aero-spatiala, care este mult mai usor si de doua ori mai dur decat aliajul standard de aluminiu, astfel ajungand la o greutate de numai 0,91 kg.! display-ul este intotdeauna o problema, el trebuie sa fie, in afara de caracteristicile „de lucru” si dimeniuni (grosime) reduse, si foarte rezistent, atat la zgarieturi, cat si la mici socuri intamplatoare, fara sa-i fie afectata integritatea! Solutia? Corning Gorilla Glass 4, de 0,4 mm. grosime! Este de doua ori mai dur la aceeasi grosime cu a sticlei de acoperire standard. Pentru prima data Asus a introdus acoperirea totala cu Gorilla Glass, de la margine la margine, iar rama este foarte subtire, de numai 7,6 mm., ceea ce confera display-ului un extraordinar raport de 82 % suprafata utila din suprafata totala a ecranului.

Astfel, ecranul acesta excelent – 12,5” – cu o reproducere absolut superba a culorilor si a claritatii detaliilor, poate fi privit cu aceeasi placere dintr-un unghi de 178 o.

Cel mai performant laptop din lume este atat de grozav incat se potriveste perfect vorba aceea din popor: „Nu cred pana nu vad”! Intr-adevar, nu poti descrie totul prin cuvinte, trebuie sa vezi cu ochii t ai! Si merita!

Vom continua maine, in articolul  Asus Zenbook 3, un laptop de top.

Daca aveti probleme sau doriti informatii din domeniu, veniti la noi la Service – nu inainte de a suna la  0763 644 629 (zona Crangasi) sau 0765 941 097 (zona Dristor) – si specialistii nostri va vor consilia, competent si profesionist.

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe curand!

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.