Asus Zenbook 3, un laptop de top

Asus Zenbook 3, un laptop de top

 

Asus Zenbook 3, un laptop de top

Asus Zenbook 3, un laptop de top

 

Asus Zenbook 3, un laptop de top, cred ca deja sunteti convinsi de asta, mai are si multe alte calitati care l-au propulsat pe primul loc in „ierarhia” computerelor si nu numai. Continuam, deci, cu celelalte „calitati” pe care nu le gasim decat la acest laptop.

Zenbook 3 afiseaza imagini extraordinare datorita componentelor hard- si soft – ware, care sunt optimizate si combinate astfel incat, imaginile sunt mai realiste, iar contrastul (1.000:1)  asigura culori mai vii si mai saturate. La o imagine perfecta contribuie si tehnologiile proprietare, cum ar fi Asus Splendid Technology, care, prin reglajul fin al tonurilor asigura acuratetea culorilor, care devin „splendide” si care sunt automat optimizate indiferent de tipul lor. De asemenea, tehnologia Asus Tru2life Video este un remarcabil accesoriu video care optimizeaza in timp real aparitia fiecarui pixel din fiecare cadru video, in acest mod oferind un contrast mai bun cu  200 %.

Asus Zenbook 3, un laptop de top, cu o putere incredibila, a fost o provocare pentru inginerii de la Asusu, pentru ca totul trebuia sa incapa intr-o carcasa nemaipomenit de subtire si nemaipomenit de puternic. S-a ales cel mai nou procesor – Intel Core i7 – o memorie RAM de pana 16 GB LPDDR3 la 2133 MHz., un ultrarapid SSD generatia a 3-a de 1 TB si… un singur port USB, ce-i drept de ultima generatie, USB-C, prin intermediul caruia, cu All-in-One USB-C Universal Dock, puteti avea toate porturile care va sunt necesare, inclusiv cititor de carduri SD, apoi LAN, VGA, USB 3.0, HDMI si USB-C 3.1 pentru incarcare.

Si ajungem la o alta problema spinoasa, racirea, care, pentru un laptop atat de subtire si care are inauntru un procesor i7 este chiar o problema! A fost nevoie de o proiectare a unui sistem nou de racire, utilizand componente de „mare arta”, cum ar fi rotorul ventilatorului, din cristal lichid – polimer, care are doar 0,3 mm. grosime, sau traseul din cupru-alloy de 0,1 mm. grosime. Acest sistem revolutionar de racire, gros de numai 3 mm., dirijeaza aerul cald catre orificiile ascunse in balamale, pentru o racire eficienta chiar la incarcare maxima.

Un astfel de laptop frumos si puternic merita o autonomie pe masura, astfel incat s-a proiectat o baterie speciala Li-Po de 40 Wh, care ofera 9 ore de utilizare. In plus, s-a dezvoltat si o tehnologie speciala care permite incarcarea bateriei pana la 60 % din capacitate in doar 49 de minute.

Si capabilitatile audio sunt uimitoare, nefiind cu nimic mai prejos de celelalte performante. In colaborare cu specialistii de la Harman Kardon, au produs urmatoarea generatie de tehnologie audio: patru difuzoare separate de inalta calitate, controlate de un amplificator cu patru canale ofera o experienta incredibila, de mare realism, asemanator cu cel al unui cinema de calitate.

Intr-o lume fara fir spre care tindem, Asus Zenbook 3, un laptop de top fiind, este complet echipat pentru cele mai performante conexiuni, suportand si tehnologia WiDi, putand, in acest mod, utiliza televizorul ca pe un al doilea ecran si de a viziona orice fisiere – filme, muzica, jocuri, fotografii – pe orice televizor compatibil WiDi. Mai dispune si de Bluetooth 4.1 si dual band 802.11ac care este de trei ori mai rapid decat 802.11n.

Puteti cumpara aceasta „minune” incepand cu trimestrul 3 al acestui an.

 

Daca aveti probleme sau doriti informatii din domeniu, veniti la noi la Service – nu inainte de a suna la  0763 644 629 (zona Crangasi) sau 0765 941 097 (zona Dristor) – si specialistii nostri va vor consilia, competent si profesionist.

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

 

Pe curand!

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.