Cel mai bun laptop de jocuri de la ACER

Cel mai bun laptop de jocuri de la ACER

 

Cel mai bun laptop de jocuri de la ACER este, fara indoiala, Acer Predator 17 G9-791, pe care  il gasiti „doar” la 7.733,38 lei la eMAG (la reducere!). Este un laptop de top, pentru gaming, cu display de 17,3”, cu un design excelent si platforma pe masura, caracteristici care il propulseaza in topul laptopurilor pentru gaming!

In acest caz, „vorba lunga, saracia omului”, caracteristicile tehnice spun totul si, cum articolul este destinat „profesionistilor” gamer-i, acestea vor fi foarte bine interpretate si, evident, apreciate.

Cel mai bun laptop de jocuri de la ACER - Acer Predator 17 G9-791

Cel mai bun laptop de jocuri de la ACER – Acer Predator 17 G9-791

Procesorul. Este un Quad Core i& – 6700 HQ la 2,6 GHz.,  in tehnologie 14 nm. – Skylake, cu 6.144 kB cache si Turbo Boost pana la 3,5 GHz., si procesor grafic integrat HD Graphics 530.

Video. In afara de video integrat al procesorului, special pentru gaming, exista o placa dedicata de top: nVidia GeForce GTX 970M cu 3 GB GDDR5.

Display. Un excelent Full HD (1920 x 1080), widwscreen, IPS, LED – backlit.

RAM. Standard, este de 16 GB Dual Channel, DDR4, insa se poate upgrad-a pana la 64 GB. Frecventa este de 2.133 MHz. Variant acomercializata de eMag are 24 GB RAM, adica trei sloturi ocupate cu cate 8.192 MB.

Stocare. Acest super – laptop este dota su un SSD de 256 GB pentru sistem si un HDD SATA de 1 TB, la 7.200 rot / min. pentru stocarea propriu – zisa.

Multimedia. Excelenta, dupa cum era de asteptat, langa microfonul integrat existand PATRU (!) difuzoare plus DOUA subwoofer-e, care se manifesta prin Dolby Advenced Audio Sound Pound! Restul e obisnuit: cititor de carduri, camera web Acer Crystal Eye HD, DVD RW si carduri SD.

Porturi. Are 4 (patru) USB 3.0, plus obisnuitele HDMI, DisplayPort, Audio, RJ-45.

Comunicatie.  Retea 10 / 100 / 1000, Bluetooth 4.0 si Wireless 802.11 ac.

Dimensiuni.  Toate cele de mai sus au fost „inghesuite” intr-o carcasa – care pare inspirata din modelele mai vechi ale generatiei Asus – de 423 x 39,7 x 321,5 mm. si 3,9 kg.

Sigur ca sunt si mici neajunsuri, care pot fi, eventual, eliminate pe parcurs, cum ar fi partea frontala inalta si ascutita care pune presiune si deranjeaza incheietura, cand mana este pozitionata pe tastele WASD sau portabilitatea intrucatva redusa datorita celor 4 kg. si, normal, a dimensiunilor maximale! Nici iluminarea nu este un punct forte, tastele speciale din partea stanga, tasta din dreapta trackpad-ului si Power sunt aprinse permannet, lucru care poate fi deranjant in conditiile vizionarii unui fisier video intr-un mediu intunecat. Mai mult, gradul de ilumionare al tastaturii nu poate fi modificat! Ori este ON ori OFF!

Pricipalul adversar al acestui „cel mai bun laptop de jocuri de la Acer” este ASUS ROG G 752 VT, care are un design complet diferit, bazat pe elemente metalice pentru capac, specificatiile fiind sensibil asemanatoare.

Daca aveti probleme sau doriti informatii din domeniu, veniti la noi la Service – nu inainte de a suna la  0763 644 629 (zona Crangasi) sau 0765 941 097 (zona Dristor) – si specialistii nostri va vor consilia, competent si profesionist.

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe curand!

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.