Alte noutati asteptate la IFA 2016

Alte noutati asteptate la IFA 2016

 

Alte noutati asteptate la IFA 2016 (Internationale Funkausstellung) vor veni de la ceilalti producatori de tehnologii inovatoare, care, in domeniul lor, au scos pe piata produse de top, cum ar fi Huawei, LG, HTC, Fitbit, Motorola, Lenovo, Asus, Acer, Philips sau Xiaomi.

 

Alte noutati asteptate la IFA 2016 - Huawei NOVA

Alte noutati asteptate la IFA 2016 – Huawei NOVA

Huawei a vandut peste 100 milioane de smartphon-uri anul trecut, astfel  incat este de asteptat sa vina cu noutati in acest domeniu – mai ales dupa lansarea, anul trecut, in „liniste”, a telefoanelor Mate S si G8 – dar si in acela al ceasurilor „destepte”, care sa continue linia lui Huawei Watch care a fost destul de bine primit. Totusi, unele „zvonuri” arata ca s-ar putea sa nu se continue cu aceasta linie ci cu un nou model de telefon, cunoscut pana acum sub denumirea de Huawei Nova, care va fi destinat, dupa designul elegant – carcasa metalica aurie – si dupa unele imagini, chiar partiale, utilizatoarelor. Smartphon-ul va avea o camera foto deosebita, mai ales pentru fotografierea in conditii slabe de iluminare (low – light). Mai mult, se pare ca aceasta „bijuterie” va avea implementat si noul sistem, inregistrat recent, de management al bateriei – SuperCharge – precum si alte imbunatatiri cum ar fi un scanner de amprente cu gesturi speciale pentru control, un ecran cu suport Force Touch si un ecran care sa redea imaginile cu mai multa claritate si culoare, posibil chiar unul AMOLED! Si o noua tableta – MediaPad – se spune ca aproape sigur va fi printre alte noutati asteptate la IFA 2016 si lansate de Huawei.

 

Alte noutati asteptate la IFA 2016 - Xiaomi Mi Note 2

Alte noutati asteptate la IFA 2016 – Xiaomi Mi Note 2

Cealalta firma chinezeasca de top, care in octombrie 2014 ajunsese pe locul 3 pe piata smatphon-urilor, dupa numai patru ani de existenta, Xiaomi, se pare ca va veni, evident, cu un nou telefon de top – Xiaomi Mi Note 2. Acesta are specificatii cu adevarat impresionante: procesor Quad – Core Qualcomm Snapdragon 820 la 2,15 GHz., RAM de 6 GB (!) – primul cu atat de multa memorie – si sistem de operare Android 7.0 Nougat care ruleaza o interfata grafica MIUI 8.6.8.26. Memoria interna este si ea pe masura, 64 GB, din care la dispozitia utilizatorului 52,28 GB. Afisajul nu va fi nici el mai prejos, diagonala 5,5”, rezolutie ecran 2k, curbat in ambele parti. Nu trebuie uitata nici acumulatorul de 4000 mAh cu tehnologie de incarcare FastCharging, senzorul de amprente, camera duala de 12 Mp sau procesorul dedicat pentru sunet. Totul la putin mai mult de 500 $!, varianta cu 4 GB de RAM fiind doar 375$.

Despre alte noutati asteptate la IFA 2016 vom vorbi si in urmatorul articol: “Ce vom mai vedea la IFA 2016”.

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentrua o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.