Cat de necesara este o conexiune foarte rapida

Cat de necesara este o conexiune foarte rapida

 

Cat de necesara este o conexiune foarte rapida?

Cat de necesara este o conexiune foarte rapida?

Cat de necesara este o conexiune foarte rapida? Este o intrebare pe care trebuie sa si-o puna fiecare dintre cei care urmeaza sa achizitioneze un serviciu de internet si la care trebuie sa-si raspunda luand in considerare, ca si la achizitionarea computerului, la ce anume utilizeaza internetul.

Dupa cum spuneam in articolul anterior, pentru navigare, e-mail-uri si retele de socializare, este arhi-suficient cel mai mic abonament la internet. Viteza necesara creste sensibil in cazul serviciilor de streaming, desi YouTube mareste calitatea video pe care v-o ofera pe masura vitezei de internet pe care o aveti, insa totul pana la o anumita limita, peste care, chiar daca mariti viteza, nu veti obtine nimic in plus. Ducand la extrem aceasta categorie, cea a vizualizarii de continut media de foarte inalta calitate – YouTube si Netflix punand la dispozitia utilizatorilor si video la rezolutie 4K Ultra HD – este evident ca, in afara de un monitor sau televizor care sa suporte aceasta rezolutie, este necesara si o conexiune internet de calitate, sa vedem cam cat de mare ar trebui sa fie aceasta, din punct de vedere al vitezei de transfer a datelor. Furnizorii acestor servicii au declara ca o rata de transfer de 25 Mbps este absolut suficienta pentru redarea clipurilor 4K, fara sacadari sau intreruperi. Prin urmare, daca aveti acasa patru camere, fiecare cu cate un  televizor la care se uita cineva la un film 4K, atunci, clar, aveti nevoie de o viteza ceva mai mare, in caz contrar, o viteza de 50 Mbps este absolut suficienta, aceasta acoperind si vizualizarea pe YouTube, dar si posibila navigare pe internet a unui membru al familiei.

Si totusi, unde este necesara o viteza foarte mare de internet? O sa aflati si asta, daca veti citi articolul de maine, intitulat „Unde se utilizeaza viteza mare de internet”.

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentru a o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.