Unde se utilizeaza viteza mare de internet

Unde se utilizeaza viteza mare de internet

 

Unde se utilizeaza viteza mare de internet? Pentru download!

Unde se utilizeaza viteza mare de internet? Pentru download!

Unde se utilizeaza viteza mare de internet, daca pentru utilizarea obisnuita, „casnica”, de navigare pe internet si pentru vizionare clipuri la rezolutie foarte inalta, pe YouTube, este suficienta o viteza „mediocra” de numai 50-100 Mbps? Raspunsul il stiti, pentru ca e foarte simplu, doar ca nu v-ati gandit la el! Este nevoie de o viteza mare de internet pentru descarcarea fisierelor de mari dimensiuni, direct sau de pe torrente, mai ales daca descarcarea se face de pe un server care are locatia in Romania. Pe torrente, daca cei de la care descarcati continut sunt suficient de multi si sunt si din Romania, atunci, intr-adevar, este foarte indicata o conexiune de mare viteza, o banda cat mai larga, pentru ca toti participantii la trafic sa nu fie limitati decat de viteza proprie de upload. Evident ca si aici poate aparea o limitare, chiar  daca nu din cauza furnizorului de internet si nici a propriei retele de acasa, ci prin viteza de scriere pe hard disk! Daca doriti sa achizitionati un abonament cu cea mai mare viteza de internet, trebuie sa aveti in vedere, neaparat, in afara de upgrade-area sistemului (este necesara o configuratie destul de puternica si un monitor pe masura), si de achizitionarea unui SSD, care are o mult mai mare viteza de sriere decat un hard disk obisnuit. Si nu cumva sa uitati sa schimbati si placa de retea cu una Gigabit.

De asemenea, este indicat sa aveti o viteza mare de internet si in cazul in care aveti o retea de computere – acasa sau la serviciu (!) – care este utilizata de catre pasionati de gaming – acasa sau la serviciu (?) – sau daca pe aceasta retea se descarca frecvent si concomitent fisiere foarte mari: filme, clipuri imagini, pentru ca, nu uitati, banda se imparte la numarul de utilizatori!

O alta situatie des intalnita si care poate influenta achizitionarea unui abonament de mare viteza pentru internet este cea a utilizarii unui router, pentru a putea folosi si echipamentele mobile existente in casa. Despre aceasta insa, vom vorbi in urmatorul articol: „Utilizarea internetului de mare viteza Wi-Fi”.

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentru a o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.