Un laptop din categoria ieftin si bun

Un laptop din categoria ieftin si bun

 

Un laptop din categoria ieftin si bun - Laptop Dell Inspiron 3558

Un laptop din categoria ieftin si bun – Laptop Dell Inspiron 3558

Un laptop din categoria ieftin si bun este Dell Inspiron 3558, Intel Core i3 – 5005U 2.00 GHZ., 4 GB DDR3, HDD 500 GB, Intel HD Graphics, vandut de eMag la pretul de 1300 lei, acesta facand parte si din categoria laptopurilor subtiri – 22 mm. (mai exact 21,7 mm.) – astfel incat este foarte usor si simplu de transportat si lucrat in deplasare, chiar daca nu exista prize in zona, cele sase ore de autonomie fiind suficiente pentru o zi de munca, nu?

Deja ati vazut din denumire, „inima” acestui laptop este procesorul Intel Core i3, model 5005U, realizat in arhitectura Broadwell de 14 nm, cu cahe de 3072 kB, tactat la 2 GHZ., care are integrat si procesorul grafic HD Graphics 5500.

Memoria este de tip DDR3L la 1600 MHz., de 4 GB.

Veti fi placut impresionat de claritatea si perfectiunea sunetului, datorita inglobarii tehnologiei Waves MaxxAudio, care a obtinut premiul Grammy. Datorita porturilor din dotare – USB 2.0, USB 3.0, HDMI, RJ-45 – si a cititorului de carduri, puteti conecta alte dispozitive digitale pe care le aveti, in vederea transferului de date. Tot pentru comunicatii aveti la dispozitie un card de retea, comunicare Wireless 802.11 a/c si Bluetooth 4.0.

Ca si caracteristici speciale, este de remarcat TouchPad-ul, care are suport pentru gesturi multi – touch, dar si testele destul de dure la care sunt supuse laptopurile Dell, dintre care vom mentiona, mai jos, cateva.

In primul rand balamalele, sunt un punct destul de slabut la unele laptopuri, dar nu si la Dell! Pentru a fi siguri ca raman, in timp, la fel de stranse, au fost verificate prin efectuarea a 20.000 de inchideri – deschideri! Ca sa realizati ce inseamna asta, presupuneti ca veti deschide laptopul de cinci ori in fiecare zi (365 de zile pe an!), timp de 11 ani! Tot pentru rezistenta a fost testat si TouchPad-ul penru 1 milion de apasari, iar tastele cele mai des utilizate la 10 milioane de apasari! S-a mai testat rezistenta la rasucire si rotire (de 25.000 de ori) si de scoatere a bateriei (de 30 de ori).

Nici transportul laptopului in vehicule sau incinte supraincalzite nu a fost dat uitarii, rezistenta acestui laptop mergand pana la 65 gr. Celsius, evident ca pe termen scurt, fara sa fie afectat in vreun fel! Asta este Dell!

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentru a o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.