Alte carduri miniatura de mare viteza

Alte carduri miniatura de mare viteza

 

Alte carduri miniatura de mare viteza sunt produse de multe alte firme decat Kingston, printre ele fiind cele produse de Sandisk si Samsung, care au, de asemenea, medii de stocare miniatura de mare performanta, ultimul fiind lider de piata in domeniul smartphon-urilor si prin urmare fiind direct interesat de aceste carduri miniatura. O parte din performantele telefonului este substantial afectata de viteza de transfer, de citire si scriere, mai ales in zona continutului media: fotografii de inalta calitate, inregistrarea si redarea de clipuri video dar si de posibilitatea rularii in bune conditii a jocurilor sau a aplicatiilor.

Dupa cum ati vazut in articolul precedent, pentru o utilizare „normala”, comuna majoritatii utilizatorilor, cardurile de memorie suficient de bune sunt cele din Class 10.

Alte carduri miniatura de mare viteza - SanDisk Extreme PRO 16 GB, UHS-II

Alte carduri miniatura de mare viteza – SanDisk Extreme PRO 16 GB, UHS-II

Cel mai rapid card, la un pret bun este SanDisk Extreme PRO SDHC, 16 GB, UHS II, Class 10 – seria Extreme PRO este cea de mare viteza – care are o viteza de transfer la scriere de 250 MB / sec. si o viteza la citire de 280 MB / sec. Acesta viteza deosebit de mare este, partial, datorata si interfetei UHS-II. Este, asemenea celui de la Kingmax, rezistent la apa (impermeabil), rezistent la socuri si functioneaza bine in gama de temperaturi de la -13 gr. Celsius pana la 185 gr. Celsius, ceea ce presupune ca micro-cardul de la SanDisk va supravietui chiar daca aparatul care il utilizeaza va fi distrus! Il puteti procura la numai 207 lei de la eMag, urmand link-ul din denumire.

Alte carduri miniatura de mare viteza - Samsung Micro SDHC PRO 32 GB - UHS-I+

Alte carduri miniatura de mare viteza – Samsung Micro SDHC PRO 32 GB – UHS-I+

Pentru cei care doresc o capacitate mai mare de stocare si un pret mai mic, evident cu o viteza de transfer ceva mai mica, este de recomandat cardul de la Samsung – mai ales daca il utilizati pe un dispozitiv Samsung – pe nume Samsung Micro SDHC PRO 32 GB, Class 10, UHS-I +, care costa 170 lei, tot la eMag.  Stiti cum sa ajungeti la el: urmand link-ul din denumire!

Spor la cumparaturi!

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentru a o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.