Carcase Zalman excelente pentru computer

Carcase Zalman excelente pentru computer

 

Carcase Zelman excelente pentru computer, in afara de cele prezentate in precedentul articol, mai sunt prezente in comert, dar noi vom prezenta doar doua modele mai deosebite, tot la preturi rezonabile, chiar daca sunt ceva mai mari.

 

Carcase Zalman excelente pentru computer - Zalman Z9

Carcase Zalman excelente pentru computer – Zalman Z9

O carcasa care chiar merita pretul – 240.88 lei la eMAG – este Zalman Z9 U3, asupra careia vom zabovi putin mai mult pentru ca are cateva puncte forte pe care trebuie neaparat sa le cunoasteti.

Vom incepe cu… exteriorul, design-ul aerodinamic permitand o foarte buna circulatie a aerului de racire. La interior, gasim, in afara filtrelor de praf, trei ventilatoare montate pe carcasa si posibilitatea de a mai monta inca unul, o diafragma separata pentru montarea unui ventilator de racire pentru procesor, fara a mai scoate placa de baza, si deschideri – in partea din spate, desigur – pentru tuburi, daca este necesara o racire cu apa, precum si un spatiu bine amplasat – pentru o racire eficienta – pentru montarea PSU.

Carcase Zalman excelente pentru computer - Zalman Z9 - Free HDD mount

Carcase Zalman excelente pentru computer – Zalman Z9 – Free HDD mount

De asemenea este prevazuta cu 5 locasuri interne – tip „free HDD mount” – care permite montarea / demontarea  hard disk-urilor foarte simplu si usor, din lateral (vezi foto). Mai exista si un adaptor „3 in 1” care permite montarea hard disk-urilor sau SSD-urilor de 2,5” sau de 3,5”. De asemenea, in spatele placii se gaseste un spatiu prevazut special pentru a da posibilitatea de a instala un hard disk sau un SSD de 2,5” suplimentar. Interiorul este foarte spatios, permitand montarea cu usurinta a unei placi video cu dimensiuni de gabarit pana la 290 mm.

 

Carcase Zalman excelente pentru computer - Zalman Z9 - monitorizarea temperaturii

Carcase Zalman excelente pentru computer – Zalman Z9 – monitorizarea temperaturii

Pe panoul frontal se gasesc montate cele 4 USB-uri, 2 USB 3.0 si doua USB 2.0, prcum si jack-urile penru microfon si casti. Un amanunt inedit: tot pe panoul frontal se gaseste si un indicator de temperatura, astfel fiind foarte usor de monitorizat temperatura sistemului (vezi foto).

Carcasa laterala este din material plastic acrilic transparent, ceea ce ofera o nota in plus de spectaculozitate, pe langa cea de utilitate. Toata „minunatia” asta de carcasa are dimensiunile 207 x 464 x 504 mm si cantareste 7,2 kg.

 

Carcase Zalman excelente pentru computer - Zalman Z11 Plus

Carcase Zalman excelente pentru computer – Zalman Z11 Plus

Ultima carcasa de la Zalman pe care v-o prezint este Zalman Z11 Plus HF1, care costa 280 lei (la eMAG) si care are drept element caracteristic numarul foarte mare de ventilatoare (care o face potrivita pentru un computer de gaming): 8 bc. (!) dintre care 5 incluse in pret (fata, spate, tavan si 2 laterale)  si 3 optionale (fata, tavan si podea). Este normal safie mai mare – 260 x 498 x 525 – si mai grea: 7,4 kg.

 

 

 

In urmatorul articol vom continua cu Alte carcase deosebite pentru calculator.

Daca aveti probleme sau doriti informatii, de orice fel din domeniul IT, veniti la noi la Service – nu inainte de a suna la  0763 644 629 (zona Crangasi) sau 0765 941 097 (zona Dristor) – si specialistii nostri va vor consilia, competent si profesionist.

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

 

S-auzim de bine!

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.