Alte carcase deosebite pentru calculator

Alte carcase deosebite pentru calculator

 

Alte carcase deosebite pentru calculator se gasesc, cum este de asteptat, la alte firme concurente, unele chiar mai performante decat cele prezentate dar, desigur, pentru alta gama de utilizatori. Fiecare carcasa, in general, are o caracteristica deosebita, care o face „perfecta” pentru gama de utilizatori care cauta asa ceva. Spre exemplu, SEGOTEP are cateva modele foarte interesante si destul de ieftine – unele prea ieftine chiar – cum ar fi Blade, Chariot TF si Warship.

Alte carcase deosebite pentru calculator - Segotep Blade

Alte carcase deosebite pentru calculator – Segotep Blade

Alte carcase deosebite pentru calculator - Segotep Blade

Alte carcase deosebite pentru calculator – Segotep Blade

Segotep Blade, spre exemplu, este nemaipomenita pentru pretul ei – 129 lei sau 110 resigilata (ambalaj deschis (!) – arata bestial (vezi foto), are doua ventilatoare de 120 mm. incluse (fata – spate) si loc pentru al treilea, tot de 120 mm., pe tavan. Are 6 locasuri interne, 2 de 5,25”, 3 de 3,5” si unul de 2,5”, un port USB 3.2 si doua 2.0, HD Audio si, la dimensiunile de 200 x 505 x 440 cantareste doar 4 Kg.!  Caracteristica deosebita: suporta placi grafice de dimensiuni mari si foarte mari, inclusiv Titan X si ventilatoare pana la 195 mm. diametru.

Urmatoarea carcasa Segotep de luat in consideratie este Segoetp Chariot TF, care are un pret de 169 lei – evident ca la eMAG – care are 3 ventilatoare incluse (fata, spate si tavan) si 2 optionale (tavan si lateral), care are caracteristici deosebite inaltimea maxima pentru racire procesor de 16 cm. si lungime maxima placa grafica 37 cm. si are filtre de praf incluse.

Alte carcase deosebite pentru calculator - Segotep Warship

Alte carcase deosebite pentru calculator – Segotep Warship

Ultima carcasa pe care o prezentam este Segoep Warship EVO, care costa 250 lei – promotie 179 lei – la eMAG si 200 lei la Imaginos. Caracteristici distinctive: card reader SD / TF, design tool – less, 2 controlere de turatie ventilator, pentru cele doua ventilatoare incluse (optional, mai pot fi adaugate inca 3 (fata si 2 pe tavan) si are doua porturi USB 3.0 si doua USB 2.0

Alte carcase deosebite pentru calculator - Segotep PI - Cube

Alte carcase deosebite pentru calculator – Segotep PI – Cube

Ar mai fi de mentionat, pentru cei care prefera design-ul Mini Cube, carcasa Segotep PI – Cube,la pretul de 220 lei (promotie 190 lei si Imaginos 200,33 lei)

 

Pentru ultimele recomandari de carcase ieftine si bune, cititi si urmatorul articol: Carcase ieftine si bune.

Daca aveti probleme sau doriti informatii, de orice fel din domeniul IT, veniti la noi la Service – nu inainte de a suna la  0763 644 629 (zona Crangasi) sau 0765 941 097 (zona Dristor) – si specialistii nostri va vor consilia, competent si profesionist.

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

 

S-auzim de bine!

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.