Caracteristici Bitdefender Antivirus Free Edition

Caracteristici Bitdefender Antivirus Free Edition

 

Bitdefender Antivirus Free Edition utilizeaza o scanare Cloud combinata cu analiza comportamentului pentru a detecta amenintari necunoscute care nu pot fi detectate de alte programe antivirus.

Caracteristici Bitdefender Antivirus Free Edition

Caracteristici Bitdefender Antivirus Free Edition

  • Scanare preliminara. Aceasta scanare indeplineste doua functii importante: scaneaza computerul la pornire, dupa incarcarea serviciilor esentiale, si detecteaza virusii inainte de pornirea completa a sistemului, nepermitand activarea lor si, in acelasi timp, imbunatateste timpul de pornire.
  • Scanare automata. Eceasta este o tehnologie brevetata de Bitdefender care, in afara economiei substantiale de resurse si de timp, se concentreaza asupra zonelor de risc pentru a detecta atacurile, eliminand interventia arbitrara a omului.
  • Protectia este in timp real si este conceputa in asa fel incat sa protejeze sistemul de fisiere virusate din exterior, inainte de a avea timp sa interactioneze cu computerul dumneavoastra.
  • B-Have. Acesta analizeaza comportamentul aplicatiilor in mediu sigur si astfel detecteaza amenintari pe care celelalte solutii de protectie le ignora; daca nu sunt detectate intentii rau-voitoare, programul se va lansa normal, in caz contrar va fi trecut in carantina sau chiar sters.
  • Detectarea intruziunilor. Supravegheaza ca aplicatiile care intentioneaza sa se conecteze la internet nu sunt dintre cele periculoase, mascate.
  • Activ Virus Control. Detecteaza rapid si cu precizie chiar si virusii noi, pentru care nu s-a implementat inca o protectie specifica.
  • Protectie Anti-rootkit. Printre cele mai importante Caracteristici Bitdefender Antivirus Free Edition se afla si acest tip de protectie, care este o tehnologie speciala de detectare si blocare a programelor – deseori rau-voitoare – care permite hacker-ilor sa preia controlul calculatorului dumneavoastra.
  • Scanare HTTP. Este foarte utila in conditiile in care utilizati internet bancking-ul sau alte moduri de tranzactionare in care se utilizeaza carduri de credit. Bitdefenderul scaneaza toate link-urile pe care le veti accesa din browser si le blocheaza pe cele potential periculoase sau nesigure.

In final, va prezentam opinia Analistului-Sef pentru Securitate de la PC MAG:

NEIL J. RUBENKING: An antivirus utility that removes and defends against viruses, Trojans, rootkits, spyware, and all types of malicious software is totally doing its job. Yes, some vendors pack all sorts of goodies into their nominally stand-alone antivirus tools, but those goodies aren’t required. The relatively new Bitdefender Antivirus Free Edition sticks with the essentials, and does quite a good job.

Daca aveti probleme cu sistemele de calcul – orice fel de probleme, inclusiv virusari – va asteptam sa sunati la 0763 644 629 sau 0765 941 097 si specialistii nostri va vor impartasi din experienta si cunoștințele lor vaste, rezolvand prompt si profesionist problemele, garantat!

Intotdeauna, parerea dumneavoastra conteaza pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne comunicati parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

S-auzim numai de bine!

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.