Bitdefender Antivirus Free Edition

Bitdefender Antivirus Free Edition

 

Bitdefender Antivirus Free Edition

Bitdefender Antivirus Free Edition

Aceasta solutie de aparare antivirus a fost conceputa pentru a va feri de virusi sau de alte amenintari informatice si este bazata pe asa-numita „inteligenta artificiala” pentru ca utilizeaza tehnologii inovatoare de invatare automata, „din mers”, pentru a anticipa urmatorul pas al atacatorului, fara ca utilizatorul sa intervina in vreun fel, fie si numai pentru a stabili configurari sau alte setari. Si inca un lucru foarte important, care nu poate fi gasit la celelalte programe antivirus decat intr-o mai mica masura: nu va va incetini semnificativ sistemul de calcul, aceasta calitate fiind una dintre cele care au propulsat Bitdefender Antivirus Free Edition pe prima pozitie, inaintea celorlalti concurenti cum ar fi Avast, Avira sau AVG. Este „inteligent si silentios”, cum a spus Neil J. Rubenking – PC MAG. Pentru a nu incetini sistemul, Bitdefender Antivirus Free Edition efectueaza scanarea pentru malware numai atunci cand sistemul este inactiv si nu mai scaneaza si fisierele scanate anterior si marcate ca sigure. Pentru cei care sunt pasionati de jocuri, aceasta solutie antivirus este perfecta pentru ca, in clipa cand se va lansa un joc, toate scanarile sistemului se vor opri pana in momentul cand se va da „Stop-joc”.

De asemenea, Bitdefender Antivirus Free Edition este compatibil cu Windows 8 si Windows 8.1. Instalarea este foarte usoara, poate fi facuta de oricine iar apoi nu necesita intretinere, actualizarile fiind facute automat, fara nici o interventie. Daca pe sistemul  in cauza mai este instalat un antivirus si daca acesta este incompatibil cu Bitdefender Antivirus Free Edition,

Bitdefender Antivirus Free Edition - Instalare - Sesizare incompatibilitate cu alt antivirus

Bitdefender Antivirus Free Edition – Instalare – Sesizare incompatibilitate cu alt antivirus

programul deinstalare va ofera posibilitatea de a se dezinstala acest antivirus (vezi foto), ulterior continuandu-se instalarea pana la finalizare (atentie: va fi necesara o restartare a sistemului pentru continuarea instalarii si se va face si o scurta scanare a fisierelor importante din sistem – vezi foto).

Bitdefender Antivirus Free Edition - Instalare

Bitdefender Antivirus Free Edition – Instalare

Cerintele de sistem sunt minime, astfel incat acest program antivirus poate fi utilizat de toate computerele aflate in momentul actual in functiune – considerand ca nu mai exista calculatoare care ruleaza Windows 98!) – incepand cu Windows XP SP3 (32 biti) si terminand cu Windows 8.1, iar ca memorie si spatiu pe hard disk, 512 MB RAM si 700 MB spatiu, recomandat 1 GB RAM si 1GB spatiu pe hard.

In urmatorul articol vom vedea Caracteristici Bitdefender Antivirus Free Edition care il fac mai bun ca toate celelalte solutii antivirus.

Daca aveti probleme cu sistemele de calcul – orice fel de probleme, inclusiv virusari – va asteptam sa sunati la 0763 644 629 sau 0765 941 097 si specialistii nostri va vor impartasi din experienta si cunoștințele lor vaste, rezolvand prompt si profesionist problemele, garantat!

Intotdeauna, parerea dumneavoastra conteaza pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne comunicati parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

 

S-auzim numai de bine!

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.