Bitdefender pentru toti

Bitdefender pentru toti

 

Bitdefenter este detinatorul a 11 premii PCMAG, anul acesta fiind, de asemenea, pe primul loc la ambele categorii – si la variantele de business si la cele pentru utilizatorii individuali. De asemenea, si pentru variantele de business exista variante pentru testare, iar pentru utilizatoriii individuali exista variante gratuite. In acest articol vom trece in revista variantele pentru utilizare individuala, urmand ca pe celelalte sa le discutam intr-un articol viitor.

Bitdefender pentru toti

Bitdefender pentru toti

Bitdefender a dezvoltat “trei variante plus una” pentru computer si o varianta pentru telefoane mobile, aceasta din urma avand un pret de 39,95 lei / mobil / an, asigurand detectarea fara gres, pe baza tehnologiei Cloud, a programelor daunatoare si avand si o functie inteligenta antifurt (pentru Android) care aproape ca nu are impact asupra bateriei telefonului.

Variantele pentru computer, trei la numar, acopera toata gama, de la antivirus (Bitdefender Antivirus Plus 2016 – 110,47 lei / an / 3 computere), protectie pentru internet (Bitdefender Internet Security 2016 – 168,97 lei – cuprinde si firewall si protectie parentala) si solutia de securitate antimalware, care are si functii antifurt si de optimizare. Toate variantele poseda tehnologii de invatare automata, astfel putand prevedea amenintarile viitoare.

Varianta „in plus” este Bitdefender Security for XP and Vista – 259.95 lei cu TVA.

Aplicatiile gratuite pentru desktop sunt in numar de cinci, pornind de la cel mai putin complex – Bitdefender QuickScan – care scaneaza sistemul online si nu necesita doar un mic plugin pentru browser, la programul de baza, Bitdefender Antivirus Free Edition. Acest program detecteaza si inlatura toate amenintarile fara a avea nici o influenta asupra performantelor sistemului de calcul si fara a fi nevoie sa se configureze ceva. Mai exista Bitdefender 60-Second Virus Scanner, o aplicatie care utilizeaza tehnologia nr. 1 din lume pentru a scana virusii activi din sistem, Bitdefender TrafficLight, care este cea mai buna solutie pentru securizarea navigatiei pe internet si care nu consuma din resursele sistemului, deci nu il incetineste in nici un fel, si o solutie gratuita pentru a supraveghea si curata, eventual, transferul de date pe un stick USB, dezactivand orice proces AutoRun inainte de a accesa computerul – Bitdefender USB Immunizer.

Dar, mai multe informatii despre aceste programe gratuite de la Bitdefender pentru toti, in urmatoarele articole, primul fiind  Bitdefender Antivirus Free Edition.

Daca aveti probleme cu sistemele de calcul – orice fel de probleme – va asteptam sa sunati la 0763 644 629 sau 0765 941 097 si specialistii nostri va vor impartasi din experienta si cunoștințele lor vaste, rezolvand prompt si profesionist problemele, garantat!

Intotdeauna, parerea dumneavoastra conteaza pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne comunicati parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

 

S-auzim numai de bine!

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.