Ccleaner – program de marirea vitezei laptopului

ccleanerLaptopul dumneavoastra a inceput sa mearga din ce in ce mai greu si acest lucru va da batai de cap si va impiedica sa duceti la bun sfarsit munca dumneavoastra? Ccleaner este un program care va poate veni in ajutor. Ce anume face acest program? Cititi continuarea articolului si veti afla cum anume va poate ajuta acest program si ce alte avantaje aduce laptopului dumneavoastra.

Ce este Ccleaner?

Ccleaner este un program care sterge fisierele temporare salvate pe laptop. Acesta va curata laptopul, eliminand documentele inutile ce se aduna in de-alungul timpului, deoarece toate aceste informatii ce se depoziteaza in memoria laptopului dumneavoastra determina viteza cu care functioneaza ulterior acesta.

Nu va faceti griji, acest program nu va sterge documentele dumneavoastra de pe laptop. Cand spun de fisiere inutile, ma refer la acele fisiere pe care un program si le infiltreaza in memoria laptopului dumneavoastra in momentul in care il instalati. In acesta categorie intra de asemenea fisiere ce se depoziteaza in laptop in timpul utilizarii unor pagini de internet, precum sunt cookie-urile. Acestea nu fac niciun rau laptopului dumneavoastra, atata tot ca in timp, cand se aduna mai multe astfel de documente, laptopul dumneavoastra incepe sa functioneze mai greu si nu mai raspunde la comenzi la fel de rapid ca inainte.

Dar cum va spuneam, acest lucru poate fi remediat cu ajutorul programului Ccleaner care va sterge aceste documente ce nu va folosesc la nimic, eliberand memoria HDD a laptopului dumneavoastra si ajutandu-l sa functioneze mai rapid. Un alt avantaj ar fi faptul ca Ccleaner este un program freeware, ceea ce inseamna ca este oferit gratuit spre utilizare. Ce va puteti dori mai mult? Va imbunatateste laptopul si nici nu trebuie sa platiti pentru acest lucru.

Puteti veni oricand cu laptopul la PC Laptop cat sa apelati la o diagnosticare grauita. Aceasta va poate pune la curent cu starea laptopului vostru.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.