Laptopuri bune sub 1500 lei

Laptopuri bune sub 1500 lei

 

Laptopuri bune sub 1500 lei sunt destul de multe in magazinele de profil, insa nu toate sunt cu adevarat bune, producatorii utilizand destul de multe stratageme pentru a atrage cumparatorii, chiar daca produsele lor nu sunt nici de cea mai buna calitate si nici cu o configuratie care sa te faca sa spui ca „merita toti banii”! Intr-adevar, nu este de asteptat ca la un laptop sub 1500 de lei sa gasesti cel mai bun procesor, cel mai bun card grafic, multa memorie si hard disk si mare si rapid. O astfel de categorie de laptopuri necesita un echilibru corect intre performanta si pret, se fac unele compromisuri, dar e de preferat sa se actioneze asupra cantitatii decat a calitatii – spre exemplu sa se schimbe hardul de 1 TB cu unul de 500 GM sau sa se inglobeze un card cu 1 GB memorie in loc de unul cu 2 GB sau cu 4 GB – si, nu in ultimul rand, sa se caute produsul dorit la magazinele mari care, de obicei, au adaosuri comerciale mai mici.

Vom incerca in articolele care urmeaza sa prezentam cateva laptopuri bune sub 1500 de lei, urmand ca, in viitor sa abordam si categoria laptopurilor de top.

Laptopuri bune sub 1500 lei - ASUS X540LJ – XX403D

Laptopuri bune sub 1500 lei – ASUS X540LJ – XX403D

Unul dintre cele cateva laptopuri bune sub 1500 lei este ASUS X540LJ – XX403D, Intel Core i3 – 5005U 2,00 GHZ. Broadwell, 15,6”, 4 GB, 500 GB, nVidia GeForce 920M 2 GB, pe care il gasiti, evident, mai ieftin, la eMag, doar 1499,99 lei!

Ca puncte forte, pot fi mentionate cardul video din seria 900, care are un controller eficient pentru memorie si interfata USB Type-C, care ofera o mai mare usurinta in conectarea perifericelor, ca sa nu mai vorbim de viteza, care este de pana la 5 Gb / sec. (mai pe intelesul tuturor, un film de 4GB poate fi transferat in aproximativ 3 sec.!, daca nu sunt alte limitari, cum ar fi viteza de transfer a hardului, stick-ului etc.). De asemenea, si partea de sunet este excelenta, tehnologia SonicMaster oferind un sunet de inalta calitate, pentru un laptop. La aceste performante contribuie si difuzoarele rotunde, precum si o camera de rezonanta mare (19  cmc.) care va pune la dispozitie un bass excelent, de o calitate surprinzatoare.

In articolul de maine, „Un laptop bun si ieftin”, vom vedea si alternativa concurentei, respectiv ul laptop de la Lenovo.

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentru a o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.