Alte caracteristici utile ale QNAP TS-212P

Alte caracteristici utile ale QNAP TS-212P

 

Alte caracteristici utile ale QNAP TS-212P sunt si cele legate de aplicatii, atat cele proprii QNAP cat si cele ale altor producatori – inclusiv cele pentru afaceri, managementul continutului sau a comunicarii, cele de divertisment sau de descarcari – instrumente pentru sincronizare sau pentru efectuarea copiilor de siguranta. De asemenea, exista posibilitatea  de instalare si actualizare a aplicatiilor la cerere, pentru aceasta utilizandu-se App Center.

Alte caracteristici utile ale QNAP TS-212P - Backup - Acronis True Image

Alte caracteristici utile ale QNAP TS-212P – Backup – Acronis True Image

Deci, alte caracteristici utile ale QNAP TS-212P sunt:

  • Aplicatii la cerere. In afara de cel ementionate mai sus, sunt acceptate si aplicatii open-source, aplicatii proprii, care adauga pentru TS-212P posibilitati practic nelimitate.
  • Configurare RAID. Este o caracteristica extraordinar de utila, TS-212P oferind posibilitatea unei configuratii RAID extensive si hot-swapping, care permite scoaterea unui hard disk defect si introducerea unuia nou fara intreruperea sistemului. De asemenea, in cazul defectarii sistemului, la reintroducerea hardurilor intr-un nou sistem (identic) se recupereaza datele si sunt in continuare accesibile.
  • QNAP Netbak Replicator realizeaza backup in timp real, dar si programat. Pentru utilizatorii sitemului de operare Mac OS X, a fost prevazut a fi suportat Apple Time Machine, iar pentru ceilalti utilizatori s-a prevazut compatibilitatea cu alte softuri pentru backup cum ar fi Symantec Backup sau Acronis True Image. La operatia de backup ajuta si cele doua porturi USB 3.0 care ofera posibilitatea unui backup rapid pe alte dispozitive de stocare externe.

    Alte caracteristici utile ale QNAP TS-212P - Backup - Symantec Backup

    Alte caracteristici utile ale QNAP TS-212P – Backup – Symantec Backup

  • Puternicul procesor de 1,6 GHz. al TS-212P permite performante deosebite la stocarea sau redarea fisierelor multimedia si a aplicatiilor aferente, chiar si multitasking.
  • Flexibilitate si diversitate. QNAP TS-212P permite conectarea a diverse periferice – cum ar fi dispozitive de stocare externe – si pana la trei imprimante. De asemenea, se pot partaja fisiere pe sisteme de operare diferite: Windows, UNIX, Linux, Mac OS X.
  • Design ecologic. Tehnologia verde de care dispune TS-212P permite economisirea de energie electrica, ventilatorul variindu-si viteza in functie de incarcarea sistemului iar hard disk-urile intra in standby in momentul in care nu este folosit o perioada de timp.

Atentie! QNAP TS-212P NU contine si hard disk-uri, acestea trebuind sa fie achizitionate separat.

Daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentrua o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

 

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

 

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

 

Pe maine!

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.